| justsmile8 a întrebat:

Este un baiat foarte dragut la mine in scoala si vreau sa ma ajutati cu o parere.Se juca basket si eu eram pe banca si el a venit cu mingea de basket in fata mea si tot dadea in ea ca sa ma sperie.Dupa am iesit din sala si a iesit si el si m-a facut bunaciune. Apoi se tot uita la mine foarte des.
Ce sa cred? ca ma place sau isi bate joc?

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Depinde ce fel de băiat este el, adică dacă e educat, cu bun simţ, dacă învaţă bine, sau dacă e genul care nu prea are treabă cu şcoala şi vorbeşte urât, etc. Desigur, că mai contează şi relaţia pe care o aveai cu dânsul până la întâmplarea aceasta. Mă refer dacă se comporta frumos cu tine, dacă era amabil, drăguţ, prietenos. E adevărat că deseori bătaia de joc, se confundă cu iubirea. Există totuşi şi posibilitatea să te simpatizeze doar, aşa, ca între colegi. Ştii cum se spune, ce iubeşti, necăjeşti.

Numai bine!

4 răspunsuri:
| miolina a răspuns:

Te-a intrebat prin gest : vrei sa fim prieteni?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Multi tineri pur si simplu flirtează, dar asta cu alte cuvinte se joacă cu sentimentele cuiva. Crezi că nu face cu alte fete când e în prezenţa lor, când tu nu eşti? Aici poţi găsi unele sfaturi ce te pot ajuta pe viitor.

http://www.jw.org/......intalniri/

Cele bune

| Laariss a răspuns:

Te place si eu am patit asta big grin laughing

| Alexandra47676 a răspuns:

Depinde....de ce fel de baiat e...asteapta sa-l cunosti mai bine.