| madalina1998 a întrebat:

Buna! Este una baiat la bloc care imi place. Eu cu prietena mea Florina l-am intrebat de cine ii place de mine sau de florina. El mi-a spus ca cu mine vrea sa fim doar amici si cu Florina vrea ceva mai mult. Avand in vedere ca am doar 10 ani am cam suferit pentru ce i-a spus Florinei dar oricum, eu cu el vroiam sa fim doar amicii nu mai mult dar sunt un pic geloasa pe Florina dar e bine ca ea nu-il place.

5 răspunsuri:
| Cocoa a răspuns:

Riscul meseriei...laughing
Intrebarea era cea adresata baietasului de cartier...ca alta eu nu vadtongue
Succes...ai nevoierolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Ok. Şi intrebarea care e? raised eyebrows

| TheLastDancer15 a răspuns:

Si care e intrebarea? hello! e un site de pus intrebari nu de povetit strainilor intamplarile personale laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun din nou.
Deci ceilalt au dreptate.Nu ai o intrebare.Dar parerea mea este ca ai 10 ani si ai destul timp de prieteni si alte chestii.Adica voi la 10 anisori vreti prieteni?
Daca Florinei nu ii place de baiatul respectiv este un pus pentru tine.Ai spus la inceput ca vrei sa fii cu el iar la final ai incheiat ca nu vrei.Deci vrei sau nu vrei?
Daca vrei poti sa te duci la el si sa ii spui ca iti place de el si ca vrei "sa fii cu el" si sa ii spui ca nu are sanse cu Florina pentru.ca ei nu ii place de el.
Daca nu atunci ramaneti prieteni.
Bye!