Unde să se bage cu tine dragă, în pat? Nu înţeleg expresiile astea, mă jur.
Ori e un afemeiat, ori e cu fata respectivă ca să ajungă la tine. Acum, din câte ai spus, el o iubeşte pe ea nu pe alta. Dar înainte să fie cu ea, a vrut să fie cu tine... E ciudată treaba. Vorbeşte cu el şi roagă-l să fie sincer. Eu am impresia că doar se joacă cu voi, dar...
Baftă!
Nu mi s-a intamplare sa am indragostesc de un alt Motan... Si sincer Cred ca tu te vei indragosti de alta pisica decat cea pe care o ai acum... Si de alta si de alta
Motanul meu a trecut prin Asta dar nu l'am lasat.^^
Gresesti mult cand spui asta. iubita mea este doar a mea si oricum fata de care incep sa ma indragostesc nu va afla niciodata ca o plac pentru ca nu ii voi spune. intre mine si iubita mea exista ceva pe cand intre mine si acea fata nu exista nimic, doar atractie si atat. nu judecati cartile dupa coperta
Sunt doua posibilitati:
1. a fost un test, probabil pus la cale de ei doi ( dar nu neaparat, poate fi doar de el), sa stie daca esti o prietena adevarata sau esti gata sa dai pe alta la o parte, cu usurinta.
2. el e un nemernic si nu merita nici 5 minute sa stai de vorba cu el.
In ambele cazuri eu i-as spune prietenei mele ce s-a intamplat. Daca ea stie, va aprecia gestul tau, daca nu stie, poate sa se supere, sa spuna ca inventezi, sau sa te creda si sa hotarasca ce va face. Cert este ca tu ar trebui sa ai constiinta curata si sa il tratezei pe individ cu un mare "ignore"
Un secret, sper sa nu il citeasca cunoscuti, deci imi iubesc iubita ca de asta se numeste asa, dar m-am cam indragostit de alta fata si cred ca orice baiat gandeste la fel. poate el te place mult mai tare pe tine decat pe iubita lui. si voi fetele...cum sa fie un baiat cu voi daca voi va dati scortoase si spuneti "nu" baiatu' ala ce sa mai creada? daca insista si voi tot "nu" spuneti, e evident ca nu va mai incerca pentru ca va realiza ca nu are rost. dar sigur te place ca nu isi trada iubita daca nu era cv serios. si spune asa ca sa nu para ca e vreun nesimtit. adica iti dai tu seama.
Eu zic ca te iubeste nu ar face gesturile astea degeaba si pe tine te cheama afara nu pe alta!
Eu cred ca te place. Doarece inainte sa se cupleze cu cealata fata, te'a intrebat pe tine daca vrei sa iesi cu el. Apoi cand a zis ca o iubeste pe ea, mi se pare ca vroia doar sa se scoata din situatia, un pic jenanta pentru el, in care era.