| MayaNdra a întrebat:

Eu am 13 an si sunt foarte timida cu cei care nu prea îi cunosc... imi place de hn baiat de 16 ani... cum as putea sa încep o conversatie? Cum as afla daca el ma place? Pentru ca uneori se uita la mine mai ciudat, si nu stiu din ce motiv. Ma puteti ajuta?

3 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Ca sa iti înving i timiditatea, e bine să socializezi mai mult cu persoanele care le cunosti mai putin. Adică discuta cu ei punând intrebari si ascultând. Fii grabnică la ascultare, încet la vorbire. Legat de băiat, mai bine așteaptă ca el să discute cu tine.Lasa-te cucerită, nu cuceri. Dar cred ca ai timp pentru asa ceva mai târziu.

| Turbo223 a răspuns:

In primul rand, cum ai dat tu de un tip de 16 ani? Tu esti la scoala si el la liceu, corect? Ma rog.Ideea e ca din intrebarea pe care ai pus o se vede clar ca tu nu iti doresti sa schimbi greseala ta de comportament, de a fi timida, ci doar sa vorbesti cu un baiat.Parerea mea e ca esti mica dar eu cred ca ar trebui sa ai tupeu, deoarece nu e ca si cum mori.Dar e posibil ca el sa vrea fete de 15 sau 16 ani, nu de 13. Oricum cei de aici nu prea pot decat sa iti dea sfaturi tu trebuie sa prinzi curaj.Deobicei suntem mai timizi deoarece ne e frica sa nu ne facem de ras, dar eu cred ca mai mult te faci de ras daca omu intreaba ceva si tu nu zici nimic.Se pare ca tie iti place de acest baiat doar pentru fizicul lui plus ca poate are o iubita. Daca se uita la tine pot fi mai multe motive :
1.Este interesat (Probabil nu stie cati ani ai, numele sau nimic despre tine dar îi place cum arati).
2.Te displace ( poti sa te strambi la persoanele pe care le urasti
3.Se uita pur si simplu
Deci vorbeste cu el dar cred ca ar mai trebui sa astepti macar 2 ani.Atunci el va avea 18 si tu 15 wow.

| Adrian1555 a răspuns:

Uite cum sta treaba
Sunt baiat si am 16 ani, la varstele astea nici-un baiat de 16 nu s—ar uita la una de 13
Iti zic si motivele
1 toti or sa rada de el ca e pedofil pentru ca suntem in Romania
2 el raspunde penal de la 16 ani daca parintii tai nu sunt de acord
3 pentru el esti doar o copila care viseaza momentan, un adolescent se schimba mult in perioada de 15-16
Dar la 13 esti inca copil
4 Tu la varsta asta nu poti avea sentimente dar el da

In jurul adolescentei un baiat accepta o fata mai mica decat el cu maxim si cand spun maxim maxim 2 ani
Si rar sa vezi intamplari d astea
Dar diferenta de 3 n am vazut niciodata si daca as vedea le as deschide ochii amandurora
Deci cauta pe cineva de varsta ta
Stiu cum sunteti voi fetele, vreti direct 17 de la 13 ani ca de, va simtiti bine in fata prietenelor voastre,, proaste’’ care nu pot avea si ele pe unu de 17 decat voi astea speciale!