| Labirintdesentimente a întrebat:

Buna devil Eu am 15 ani, iar iubitul meu 17. eu sunt alintata, copilaroasa si rasfatata. El se joaca intr-una pe calculator si este si el foaaarte alintat. Vorbeste uneori ca un copil si mai are si apucaturi de copil. Se crede mereu mai inteligent si crede ca are mereu dreptate. Eu caut la un baiat sa fie matur si sa ma simt in siguranta alaturi de el. El are scuza ca mai are un an pana sa fie major si vrea sa profite. Dar mie nu mi se pare prea plauzibil...:/ Mai mult cauta sa il menajez eu.Tot eu trebuie sa fiu cea care isi cere scuze de 10 ori pentru ceva pentru care e si el vinovat, pentru ca mai aoi sa ceara un "ultim" scuze, sa simta ca e din inima.:/ Pot remedia ceva in chestia asta in afara de despartire?

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunteti copii, e normal sa fiti copilarosi si nu pricep de ce trebuie schimbata treaba

| R0R0 a răspuns:

Poate o sa simta nevoia de o schimbare cand va deveni major.O schimbare din punct de vedere comportamental.

| EneCristian a răspuns:

Fatalau, alege alt tip fiindca cu greu se schimba, din cate vad nu prea il iubesti. Asa cauta si tu si alti tipi fiindca ai tot timpul inainte( si ce legatura are pc-ul cu el? nu vad legatura)

| Labirintdesentimente explică (pentru EneCristian):

Da.e fatalau. Dar ma iubeste. Si nu vreau sa il ranesc. Eu inca am speranta ca se va schimba, dar mna. Si da, nu are treaba pc-ul, m-am exprimat gresit

| EneCristian a răspuns (pentru Labirintdesentimente):

Il placi? daca da, aia e trebuie sa inveti sa fii mai independenta si sa te exprimi in fata lui diferit. Gandirea asta iti prinde bine daca nu vrei sa te desparti de el. Incearca sa apelezi la un prieten de al sau( spre fericire nu are gasca asemenatoare alintata si gasesti si tu mai cu capu pe umeri) asa ai o sansa.Pacat insa, oamenii nu prea se schimba poate face o exceptie pentru tine.

Vorbesc deja cu un prieten. Dar asta cred ca e prea mare. E a 12-a. Dar asa as vrea sa fie si iubitul meu. Deocamdata suntem prieteni, desi ii place de mine. Dar intelege... La ce fel de baieti imi plac, cred ca ar fi bine sa mai astept sa cresc. Dar acum nu stiu ce sa fac, pentru ca nu vreau sa il ranesc

| EneCristian a răspuns (pentru Labirintdesentimente):

Alegerea e a ta oricum asa il vei mai maturiza nitel si pe el.

| robandu99 a răspuns (pentru Labirintdesentimente):

Nu asa se maturizeaza un baiat..despartindu-te de el ii vei arata ca in viitor din cauza neintelegerilor o sa il parasesti asa ca o sa aiba un comportament mai nepasator si nu o sa mai dea nici 2 bani pe tine. daca iti plac baietii cu muschi si protectori poti cauta ca sunt destui.dar rar gasesti unul sa te iubeasca.dar daca alegerea ta e sa va despartiti atunci nu mai am nimic de spus

| robandu99 a răspuns (pentru EneCristian):

Daca baiatul nu s-a maturizat inca nu inseamna ca e fatalau..are tot timpul inainte cum spui si tu ca sa se maturizeze..nu cred ca la 17 ani erai barbat in toata firea..adica care sa gandeasca exact ca un om matur

| EneCristian a răspuns (pentru robandu99):

Nu, dar eu am 17 ani( daca se poate spune) si anturajul meu sau liceele din jur au o gandire normala, nu ne apuca sa facem pe plozii asa sau sa vorbim asa copilaros si asta nu are legatura neaparat cu maturizarea si cu anturajul pe care il ai si parintii. Nu astept sa gandeasca matur( deseori nici eu nu o fac) dar totusi nu inseamna ca trebuie sa fie alintat chestia asta e pentru tanci sa fim seriosi.

| Labirintdesentimente explică (pentru robandu99):

Mda...dar asa imi pot face doar un prieten. Un iubit ar trebui sa fie protector, dragut...

| robandu99 a răspuns (pentru EneCristian):

Eu am 16 ani..si sa zicem ca oscilez intre omul matur si cel copilaros..adica cand trebuie sa iau decizii de unul singur o fac..si cand trebuie sa fiu copilaros sunt..adica imi pot controla atitudinea. poate asa ii place sa fie alintat..nu stiu..nu judec oamenii

| robandu99 a răspuns (pentru Labirintdesentimente):

Daca te-ar iubi ar fi si dragut, si protector..nu stiu.e ceva in neregula. poate e mai timid sau nu stiu

| EneCristian a răspuns (pentru robandu99):

Tind sa zic ca generatia mea e cea mai praf in materie de contraste, dar nu zic rau poate asa e el. Da dar e si un semn ca nu prea a vazut adevarata viata nu s-a lovit de zid pana acum. De aia o despartire ii poate face mai mult bine in acest caz, il pregateste pentru viata de adult sa zic, poate ca e alintat din cauza ei, acum nu putem sti cu adevara.

Mda...a mai avut vreo 11 iubite :/

| n1445 a răspuns:

Daca vrei un baiat matur acesta, cu sifuranta, nu va avea 17 ani laughing baietii se.maturizeaza si incep sa aiba ganduri serioase de viitor dupa 19-20 de ani...

| robandu99 a răspuns:

Daca il iubesti nu ai cum sa alegi sa te desparti de el sau nu. daca o faci o sa regreti. daca nu o faci inseamna ca il iubesti asa cum este..si asa si trebuie. unii baieti sunt mai copilarosi..si dureaza ceva pana se maturizeaza. abia la 20-22 de ani puetm vorbi de un barbat matur..pana atunci trebuie sa-si traiasca adolescenta cum crede el mai bine..si tu trebuie sa fi alaturi de el. daca tu gandesti mai matur o sa pierzi tot ce inseamna copilarie.o sa te maturizezi prea repede si nu o sa fie nicio distractie in asta..eu zic sa imi urmezi sfaturile daca vrei sa fii fericita

| Labirintdesentimente explică (pentru robandu99):

Eu as vrea sa ma simt totusi fata. Parca el e "printesa" mea laughing