Normal sa nu le convină, pentru că ai avut un asemenea „accident".
Pana implinesti 18 ani doar ei decid pentru tine.
„cand le-am zis ca dacă îmi vor lua copilul mă voi pierde și pe mine"
Te-au pierdut de cand ai stat cu fața in sus si nu te-ai protejat.
Fara detalii tehnice, ca pot fi eronate.
Sunt fete care nu au nici o jena de toalete publice.
Nu stim cat "romantism" a fost acolo.
Din pacate, tu fiind minora nu ai nici un drept, fiindca tutorii tai si ai copilului sunt parintii tai.
Da, parintii tai au putere legala sa decida asupra ta si asupra copilului tau!
Asculta in totalitate de parinti, ca ai facut dupa capul tau si ti-ai facut pairntii de rusine, denotand ca nu ai discernamant, deci taci din gura si executa ceea ce parinti iti cer, ca ei au mai multa minte si putere ca tine.
Fii recunascatoare parintilor ca au pastrat copilasul
tu trebuie sa intelegi ti-a dezamagit crunt parintii cand ai ramas gravida.Asta e, trebuie sa iti asumi, si sa te supui consecintelor.
Ce a fost, nu conteaza. Important ca au pastrat copilul si cu siguranta te voor ajuta sa i cresti, sa iti continui scoala.
Totusi nu e corect sa tragi doar tu.Parintii tai trebuie sa ia legatura cu parintii baiatului, trebuie sa stie si ei de isprava feciroului, ca sunt bunici sa contribuie sa cresterea copilului
Ai nascut la 16 ani, deci te-ai apucat de sex la 15 ani.
Nu au de ce sa fie mandri parintii tai. I-ai facut de ras!
Deocamdata tu ai nevoie de ei, asa ca ar trebui sa te comporti exemplar si sa termini scoala. Dupa ce dai BAC-ul, te vei putea descurca singura. Sau mai stai la parinti pana termini o facultate.
https://www.edupedu.ro/......brie-2024/
Acum, importanta este fetita si nevoile ei.
Si asa intre timp, trebuie sa te gandesti ca trebuie sa fii responsabilia pentru copilul tau.
Daca trebuie sa iti continui scoala, roaga parintii sa te ajute cu cea mica, in ideea ca imediat ce vei putea lucra iti lua servici si vei fii independenta.
Copilul nu ti-l poate lua nimeni.
Exista asistenta sociala care iti ofera suport si cazare pana poti sa te muti cu chirie si sa te intretii pe tine si fetita.
Desi esti minora, nimeni nu iti anuleaza statutul de mama.
Părinții tăi ar trebui să aibă grijă de voi două. Tu ești fata lor iar fetița este nepoata lor.
Sa-ti trăiască fetița si sa fie sănătoasă! Si tu pe langa ea! Este de admirat ca iti iubesti copilul foarte mult si ca lupti pentru ea! Este o perioada de adaptare pentru părinții tai! Timpul va amortiza socul si va tinde sa intre totul intr-o normalitate! Dar durează si tu trebuie sa rezisti!
Ce spun primi doi useri e "din păcate" real. Legea e ca ai tăi să aibă răspundere legală față de tine și tot ce vine la pachet cu tine. Însă ceea ce decid ei, dacă asta ar fi decizia lor, mi se pare haină, mi se pare meschină, mi se face greață numai când citesc ceea ce scrii. Adică indiferent ce ra*aturi ai fi făcut tu și lor nu le convine. Indiferent și dacâ chiar s-ar gândi la ideea încă unei guri de hrănit, oricum ar fi, ei sunt prea proști dacă ei nu văd că prin copilul ăla trece ADN-ul lor. Scuze că i înjur, dar cred că trebuie să fii prost să nu știi că indiferent cine dracu o fi fost celălalt ADN, clar ADN ul lor trece prin venele acelui copil. Și până la urmă așa cum ei te-au avut sau vrut pe tine (asta daca te-ar fi vrut complet) și nu ai fost și tu tot doar un accident în viața lor, ei și-au asumat de acum 16, 17 ani viața ta și tot ce va veni la pachet cu ea. Așa că, orice ar fi, dacă te ajută cu ceva, chiar te rog să faci print screen la ce scriu eu aici și să le transmiți astea. Că dacă ei dau copilul ăla, oamenii ăștia sunt proști, cei mai proști de pe fața pământului. Dar și că dacă treaba devine serioasă (fără glumă) înfiez eu copilul ăla. Oricum visul meu a fost mereu să mi aducă viața un copil la ușă pe care să-l cresc eu de mic și să-l fac copilul meu. Bine asta ca o paranteză, dar în realitate tu trebuie să te lupți cu ei pentru copilul tău și până la urmă pentru nepotul lor. De asemenea le poți spune și de karma familială și de bolile spirituale. Teoria spune că tot ce fac prostii părinții și bunicii noștri, vor duce mai departe copiii și nepoții. Deci ia gândește-te pentru prostia părinților tăi în care vor izgoni un suflet și până la urmă un urmaș din arborele vostru genealogic, ce ravagii va face peste încă 2 generații la voi în neam. Așa că, mai bine tăiați răul de la rădăcină acum și păstrați naiba copilul. Deși nici asta nu mă surprinde, căci mai mult ca sigur, aici e tot o plată karmică, adică ce vreau să spun e că dacă părinții tăi nu -l accept pe copil cu ușurință, înseamnă că ei la rândul lor au fost copii neacceptați în arborele lor genealogic sau chiar cineva din neamul lor a fost tot așa, dat la o parte din sânul familiei și deci, de aici a căzut acum pe familia ta și în special părinții tăi.
Deci în final nu uita doar un lucru, mai ales acum că ai și copil; Nu uita că tot ce faci pe aici, nimix nu va fi neplătit, vei plăti și tu pe lumea cealaltă dar și îi vei face mai târziu pe urmașii tăi să plătească. Așa că, luptă-te cât poți de acum; din fașă, ca nimeni din neamul tău să nu fie izgonit, ca să nu ajungă vreun Iosif vândul sau vreun fiu risipitor printre hiemere.
Zi bună!