| daniela91 a întrebat:

Buna eu am 19 ani sh st gravida am apropo 2 luni. Am fost foarte fericita si eu sh prietenul meu cand am aflat ca st gravida adica am vrut sa raman, dar parintii mei nu stiu nimic sh nici nu le voi spune de curand pentru ca am niste parinti mai nebuni asa adica doar tata cand va afla k st gravida mare scandal va face dar chiar nu ma int de el atat cat prietenul meu este alaturi de mine sh ne-am gandit k la anul sa facem sh nunta. nu prea stiu cand este mom sa ai spun sh tatalui... Eu ma gandisem k pe la 4 luni sh ceva sa plec de aksa sh sa ai las un bilet sa ai spun totul k stiu ca va reactiona ffff urat. Oare fac bine? prietenul meu zice sa vine el sa vb cu ai mei dar stiu ca va reactiona f urat.

Răspuns Câştigător
| KirigayaKirito a răspuns:

Draga mea, e dreptul tau sa fi fericita! Si nu trebuie sa fugi de problemele tale si dinpotriva infrunta-le.Du-te la mama ta si spune-i ca esti foarte fericita asa cum a fost si ea in urma cu 19 ani cand te-a facut pe tine.Iao de mana si duo la burtica ta si intreab-o daca simte dragostea pe care o porti tu pentru ''burtica'' aceea.
Faza cu plecatul de acasa este o chestie stupida! Spune-le parintilor tai ca este alaturi de tine baiatul pe care il iubesti si ca asta e unul dintre cele mai frumoase lucruri ale tale si nu vrei sa lasi pe nimeni si nimic sa strice asta.
Felicitari iar eu te pup dulce si sa fi fericita!:*

19 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Pune-te in situatia parintilor tai si imagineaza-ti ca fiica ta ar proceda la fel. Tu cum ai vrea? Sa-ti spuna din timp sau sa citesti o scrisoare cand fiica ta ar avea 4-5 luni de sarcina? Daca prietenul tau e BARBAT, merget impreuna acasa la voi si comunicati si parintilor vostri planurile voastre de viitor. Apropo, mergi la medicul de familie sa te ia in evidenta si apoi la un ginecolog, pentru a-ti confirma ca sarcina e fara probleme. Succes!

| alessia5158 a răspuns:

Nu cumva "te-mbeti" singura cu atat fericire? Testeaza acum, fara amanare, acea "fericire" a prietenului tau! Cere-i sa mearga ACUM ( nu peste 4 luni!) sa vorbeasca cu tatal tau! Daca va ezita amanand intrevederea, este o problema care va trebui sa-ti dea de gandit!
Daca se va duce, ba mai mult, va reusi sa-l convinga ca este un barbat responsabil si capabil sa intretina o familie abia atunci va puteti declara amandoi fericiti! Pana atunci, totu-i "apa de ploaie " cu care te-mbeti singura ( precum nunta in anul ce vine! )

| aryana1991 a răspuns:

E un lucru minunat.felicitari.si eu imi doresc un bebel.nu ar trebui sa iti fie frica de tatal tau. spune-i ce ai sa ii spui si sunt convinsa ca pe moment nu va fi prea incantat dar dupa va fi fericit cu nepotelul sau nepotica in brate.are dreptate
girlOMANADEAJUTORgir in legatura cu mama ta, e si ea mama si daca e o fire mai intelegatoare o sa va sustina.toata fericirea voua si bebelului

| TheCritic a răspuns:

Buna! In primul rand, felicitari! E un lucru minunatbig grin si e cu atat mai bine daca te sustine si prietenul tau.Eu zic,chiar daca parintii tai sunt asa cum sunt,sa ii imbunezi si,intr-o zi,tu si prietenul tau sa mergeti sa vorbiti cu parintii tai si sa ii luati din aproape in aproape pana ajungeti la subiectul "bebe". Daca esti putin mai apropriata de mama ta,spune-i ei totul si sunt sigura ca o sa inteleaga insa nu tipa, adica daca ea striga, tu spune-i ca ai nevoie si de sustinerea parintilor.Nu cred ca e bine sa fugi de acasa,eventual, tu si prietenul tau va cautati ceva cu chirie sa locuiti, macar o perioada.Cat despre nunta ...eu zic ca ar fi bine sa o faceti dupa nasterea copilului.Nu conteaza ordinea, cel putin pentru mine si sa nu uitam ca suntem in secolul XXI.Cam asta e parerea mea si inca odata felicitari!

| raluca250 a răspuns:

Ascultati prietenul chiar daca se vor supara foarte tare sigur nu iti vor da cu bata-n cap straight face
Si apropo. esti absolut sigura ca vrei copilul acesta atat de devreme?

| roxanarsene a răspuns:

Daca ai o relatie serioasa crede-ma ca ai sa fii uimita de reactie! la aceeasi varsta am ramas si eu insarcinata prima data simi era tare teama de mama dar a fost super calma si fericita!

| Arekandera a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa il chemi pe iubitul tau la tine si sa discutati impreuna cu parintii tai, eventual si ai lui situatia! exact ca tine gandeam si eu, si tot 19 ani aveam cand am ramas insarcinata,dar am avut puterea sa le spun parintilor ce se intampla, cu toate ca tatal meu e foarte sever! nu te rupe de ei, pentru ca nu stii ce iti rezerva viitorul.crezi ca atat merita parintii tai? un simplu bilet?

| daniela91 explică (pentru Arekandera):

Da asa este ai dreptate...Nu merita doar un bilet.

Răspuns utilizator avertizat
| felixdesign a răspuns:

Felicitari pentru copil.
Daca vrei sa-i lasi bilet tatalui tau invata intai sa scrii.

| daniela91 explică (pentru felixdesign):

Sa faci u spume?

| felixdesign a răspuns (pentru daniela91):

Cu vocabularul asta faci deja un copil?

| bunica18 a răspuns:

Incercati sa faceti nunta cit mai repede si cit mai intim (macar partea religioasa). Dupa care ii poti anunta vestea si va fi mai putin socat. Felicitari la amindoi si ma bucur sincer ca mai sunt si oameni curajosi care stiu sa-si asume responsabilitatzile.
Chiar daca esti chiar daca nu esti crestina va sfatuiesc pe amindoi sa va rugati mult inainte sa anuntzati vestea si vei vedea ca supararea tatalui nu va fi asa mare. Mult curaj, iar daca face scandal muta-te la prieten si dupa nasterea bebelushului se vor imblinzi cu totii. Insa faceti cununia religioasa cit mai repede, e foarte important pentru toti trei.

| daniela91 explică:

Am uitat sa mentionez k parintii lui nu vor avea nimic de spuns k ei abia ast nepotelul sau nepotica.El are tot 19 ani:X

| Arekandera a răspuns (pentru daniela91):

E foarte bine ca ei isi doresc un nepotel sau o nepotica, dar ai mare grija, aparentele sunt inselatoare! si soacra mea parea o femeie de milioane la inceput!

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Faptu este consumat. Deja ai aproape 2 luni.
Prezintal pe iubitul tau parintilor. Daca deja l-ai prezentat faceti un fel de mic party in familie cu parintii tai si ai lui in care el sa te ceara de sotie. Incearca sa le spui ca esti majora; deja esti si insarcinata; il iubesti, te iubeste.
Cred ca vor intelege. in cele din urma.

Daca u zici asa la 19 ani. Dar fetele care se marita la 17-18 ani; de zic Tata il iubesc, sunt gravida, ori esti de acord ori nu, facem nunta si ne mutam impreuna. [am o cunostinta rolling on the floor ]

Cat despre nunta hmm.

Deci:

Daca o faci inainte sa nasti grabestete ca sa nu se vada burta ca ar fi mare
Daca o faci dupa tine cont ca vei slabi dintr-o data si iti vor aparea varice, deci ai grija cu rochia de mireasa ca sa nu se vada.

Totusi trebuie luat in calcul ca si parintii lui cat si ai tai sa se gandeasca, pentru. ca intr-un moment asa de dulce al vietii ar fi foarte urat sa nu iti fie nimeni alaturi.
Nunta trebuie pregatita din timp ca sa fie una frumoasa; nu are rost sa te grabesti, riscand sa o strici.

Trebuie. Sa trimiti invitatiile
sa rezervi restaurant
sa cumperi lumanari
rochie de mireasa
costum pentru ginere
flori de pus la piept
marturii
invitatiile
bautura
sa rezervi loc la biserica si la starea civila
Sii multe altele...

Ia in calcul toatea astea si vezi cum crezi ca este mai bine, consultati iubitul si decideti impreuna cum vreti sa faceti.

| bluesky2011 a răspuns:

Vorbeste cu ei, vor intelege in cele din urma
http://raspunsuri-rezultate.blogspot.com/ Blogul meu personal, cu peste 10 articole noi si interesante in fiecare zi.

| raluca250 a răspuns (pentru bluesky2011):

Ce va mai place sa va faceti reclamastraight face

| daniela91 explică (pentru raluca250):

Da sunt foarte sigura