| Alexia999977 a întrebat:

Buna eu am 20 de ani sunt la mama de cateva zile dar ea nu ma prea lasa în pace sta nonstop lipita de mine am venit puţin în vacanţă la ea pentru că şi iubitul meu a plecat la ai lui şi am zis să merg şi eu la mama.Dar e enervanta ca sta lipita de mine i-am zis ca nu îmi place şi nu înţelege.Credeţi ca e normal ca face aşa? Ce să fac în situaţia asta? Am totuşi 20 de ani

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hai, lasa-o naibii de minciuna, ca ai repetat povestea asta de 10 ori in diverse variante... nu te-ai plictisit de povestea asta patetica?

Mai schimba si tu personajele povestii inventate, mai pune-l pe socru, vecinu' ..ca mama si soacra vad ca le-ai folosit deja :))

https://www.tpu.ro/utilizator/actoln/intrebari/

| Annie92 a răspuns:

Bună draga mea, știu ca ai 20 de ani și vrei sa fii independentă. Mama ta are nevoie de conexiune ea încă te vede și toată viața o să te vadă ca pe fetița ei. Te iubește și pentru ca te vede probabil rar vrea să petreacă timp cu tine. Încearcă să vezi lucrurile altfel și să te bucuri fiindcă e în viața și încă e lângă tine. Îndată o să ai familie și o sa îți fie dor. Profită de timpul pe care îl ai cu ea. Niciodată nu se știe cat timp mai are sau cand e ultima oară când vezi pe cineva.