| alinutza4a a întrebat:

eu am aceiasi problema cu bubulina: sunt in clasa a12a.Cu un coleg (nou) ma inteleg f bine, radem mereu etc. Mi-a zis intr-o zi pe mess ca lui ii place ca sa intelege bine cu mine, ca el nu prea se intelege cu fetele, numai ca eu sunt mai baietoasa si probabil d-aia. nu se referea ca sunt baietoasa in adevaratul sens al cuvantului ci asa ma de gashca, a zis ca sunt draguta si feminina dar sunt genul de fata care se intelege mai bine cu baietii ( ceea ce este adevarat). Mie imi place un pic de el, cum as putea sa devin mai pe placul lui, adica sa nu ma mai vada numai ca pe o amica? mersi mult dau funda!

Răspuns Câştigător
| MalynaMagdalena a răspuns:

Pai el a fost sincer cu tine si ti-a zis ca ii place felul tau de a fi ar trebui sa fii si tu sincera spunandu-i ca si tie iti place de el doar ca in alt sens.ai vrea sa fii cu el.vezi ce zice. ce-ai avut si ce-ai pierdut? deci.risca si tu un pic.succes!

fundita?:*:*

3 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

Ce pui si tu intrebari de 14 ani

| MrWicked a răspuns:

Mai pe placul lui nu ai cum sa devii, ti-a zis deja ca te place ce vrei mai mult? Si ca sa nu te mai vada ca pe o amica cand mai flirteaza cu tine flirteaza si tu cu el si spune-i ca si tu il placi.mare chestie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ii foarte sec ce intrebi!
gaseste un subiect de interes comun si din astea!