| Emilia1015 a întrebat:

Eu am aproape 15 ani iar prietenul meu aproape 18 ani.Are ceva daca sunt mai inalta ca el cu vreo 5 cm(fara tocuri)? Cum as putea sa ii spun mamei despre relatia noastra? Suntem de o saptamana impreuna si nu am mai avut un prieten pana acum.

4 răspunsuri:
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Dacă contează acei 5 cm sau nu? Depinde de ce preţuieşte o persoană, calităţile, adică personalitatea cuiva sau doar exteriorul.

http://www.jw.org/......intalniri/

Cele bune.

| Mary1904 a răspuns:

De obicei, un cuplu e mai dragut cand baiatul e mai inalt ca fata, sau au inaltimi apropiate. Dar am vazut si cupluri de genul, si ele sunt adorabile, fata mai inalta ca baiatul. 5 cm nu sunt multi. Insa tu esti in crestere... Iubirea conteaza, in principal, si te sfatuiesc sa mai ai rabdare putin, sa vezi cu evoluiaza lucrurile, si apoi sa le spui parintilor. Bafta! happy

| SpiidyiLIna3 a răspuns:

Nu are nimic daca esti mai inalta ca el (sunt baieti care prefera fetele mai inalte), iar in legatura cu relatia ta, inca esti la inceput, ar trebuie sa mai astepti cel putin o saptamana ca sa vezi cum evolueaza lucrurile intre voi mai ales ca este primul prieten, pentru ca daca te duci si-i zici lu maica-ta ca ai un prieten si a 2 zi te desparti de el o sa-ti para rau ca ai vorbit cu dansa despre elwinking

| MisakoYuiHey a răspuns:

E ok daca esti mai inalta decat el. In legatura cu spusul mamei de relatia vostra, e destul de simplu... Intr-o zi cand mama ta e relaxata si in toane bune, ii poti spune ca ai intalnit un baiat de treaba si dragut. Descrie-il putin si spune-i ca il simpatizezi. (iti sugerez mai intai sa vorbesti cu mama ta, dupa aia cu tatal tau happy ). Spune-i ca ti-ar face placere sa il cunoasca si ea. Si de aici cred ca te descurci!winking