Pune punctul pe i și desparte-te de "părinți"!
Petrece sărbătorile de iarnă cu colegii de serviciu, singură, dar uită că ai părinți!
Dacă eram eu în locul tău, schimbam cartela de telefon, profilul pe rețelele sociale, pur și simplu îi scoteam din viața mea!
Indiferent ce nevoi personale aveau nevoie, a-ți fura propriul copil e un păcat capital!
Oricum va avea Dumnezeu grijă de ei, fi liniștită!
Ce semeni, aia culegi!
Mergi mai departe, nu te mai uita înapoi! Și, uită că ai părinți! Uită!
Nu înțeleg două chestii
1. Cum "ți-au luat toți banii"? Unde țineai banii și cum au avut acces la ei?
2. Când ai renunțat la jobul care-ți asigura independența și te-ai întors acasă, care era planul pe termen lung? Adică ce te vedeai făcând odată întoarsă acasă?
Le-am spus de bani, le-am spus ca vreau sa fac renovări în apartament și sa îmi fie suficienți o perioada până găsesc un loc de munca, asta era planul meu sa caut un loc de munca acolo, sa îmi renovez casa deoarece apartamentul avea nevoie de multe îmbunătățiri, iar banii erau acasă la tara într-un sertar pentru ca am avut încredere....nu m-am gândit ca s-ar putea întâmpla asta.
Stai acolo unde esti. Sa simta supararea ta. Crezi ca daca mergi acasa de sarbatiri va fi bine? Iti vor reprosa iar ca i-i parasit, ca nu au ajutor, bla bla bla.
Fa sarbatorile cu colegii, cu vecinii, cu oricine altcineva.