Eu zic sa ia atitudine,daca nu vrea sa ramana fara el. Daca nu va lua initiativa,nu va sti niciodata daca baiatul o place si va ramane cu regretul ca n-a incercat.
Deci sfatul meu e sa-i spuna direct ce crede, fara ocolisuri, pana nu va fi prea tarziu.
Sper ca ti-am fost de folos.
Pai ea ar trebui sa intre in vorba cu el, sa discute, si sa afle mai multe. Ar putea sa se imprieteneasca, asa ca amici deocamdata, si apoi, lucrurile vor continua de la sine, ajuta-i cumva sa vorbeasca mai des, sa se cunoasca mai bine. Sper ca te-am ajutat
Alecsa draga mea si eu sunt c-am in aceeiasi situatie numai ca eu nu am o prietena asa de buna ca tine ca sa ceara ajutorul pentru mine. sincer apreciez gestul tau as vrea sa am si eu o prietena asa ca tine. n stiu cum sa te sfatuiesc te rog sa mai ierti sunt in aceiasi situatie ca si prietena ta dar vreau sa stii ca iti apreciez gestul si ma bucur sa vad ca mai exista persoane care au o inima asa de buna ca a ta. Sa nu te schimbi te pup :****
Daca baiatului ii place de prietena ta mai devreme sau mai tarziu ii va spune.Parerea mea e ca ar trebui sa-l lase sa faca el primul pas.
Pai poate sa-l puna pe un prieten de-al baiatului sa-l intrebe daca-i place de ea...