| Madalina3008 a întrebat:

Bună eu am un băiețel de 5 ani am 24 de ani sunt recăsătorit dar nu cu tatăl copilului eu nici nu știu cine e tatăl copilului în accea perioada înainte sa fiu însărcinată am avut mai multe relați nu sm fost legal căsătorită atunci acum sunt de 3 ani căsătorită legal cu actualul meu soț el îl iubește mult pe băiețelul meu oamenii ma judeca și spun ca am făcut copil din flori dar eu îmi iubesc băiețelul și fac tot ce pot pentru binele lui dacă nu îl iubeam făceam avort dar când am auzit ca voi fi mama am fost foarte fericită și în plus actualul meu soț îl iubește mult pe cel mic petrece mereu timp cu el. Chiar și părinți mei zic ca i-am făcut de rușine și pe ei și ca copilul meu e făcut din flori.Ce să fac în situația de față? Voi ce părere aveți de situația asta?

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Păi dacă nu știi cine este tatăl e clar că "e făcut din flori". Zii mersi că ți-ai găsit un fraier cu care să te măriți.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vezi-ti de viata ta si nu baga de seama ce spun altii, importante sunt relatiile cu sotul si copilul tau, mai ales ca sotul il accepta si iubeste.

| Holiday a răspuns:

Spune-le ca e facut cu Duhul Sfant. A mai fost una care a reusit sa convinga lumea de asta.
In alta ordine de idei, nu mai baga in seama toate rautatile. Voi vedeti-va de viata voastra, si lasati imbecilii sa urle la Luna.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa te muti undeva unde lumea nu mai vorbeste despre isprava ta.
Fa asta pentru copil, pentru ca el poarta stigmatul! Ai idee ce i se va spune la scoala?
Lumea e rea!