anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna eu am un fix sa fiu burlac pe viata niciodata n-am avut o prietena si nu vreau sa am dar nu intelege nimeni asta toti zic ca acum asa zic si mai tarziu voi avea o mentalitate diferita. nu stiu cum sa le dau de inteles ca imi place singuratatea? nu ca sunt gay ci singur doar atat.

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

Prietenii tai au dreptate. Cand vei intalnii fata potrivita, si te vei indragosti de ea, mai ales fiind prima dragoste (care nu se uita nici dupa 500 de orgii, si 500 de femei avute), cand nu vei stii ce iubesti la ea, ci doar ca o iubesti, cand te vei gandi cel putin 1 data pe zi la ea, indiferent unde esti... ei prietene, aia e dragoste adevarata si iti vei schimba total parerea.

15 răspunsuri:
| alexxy_8614 a răspuns:

Poate ca ink nu ai gasit persoana potrivita. Cei din jurul tau nu iti pot spune ceea c ai de facut, daca u deocamdata vrei s fii singur pai singur vei fi cine stie poate pentru tine sunt pe primul loc altfel de lucruri nu neaparat fetele nu toata lumea e la fel si cei care iti zic c esti gay sau cine stie ce lucruri nu`i baga in seama astfel de persoane nu gandesc. Nu toata lumea are o prietena daca u te simti bine singur este bine dar pana la urma iti vei intemeia o familie ca asa e frumos vei descoperi multe lucuri aluturi de sufletul pereche deci tie nu trebuie sa-ti pese de ce zic ceilalti pentru ca lumea e rea de gurawinking

| francisca09 a răspuns:

Poate inca nu ai gasit persoana potrivita care sa te faca sa renunti la singuratate sau poate iti place sa fii singur toata viata; daca asta te face fericit si te simti o.ca in pielea ta atunci nu ai de ce sa renunti la viata de burlac

| CM7YRE a răspuns:

Eu te-nteleg, dar crede-ma, intr-un sfarsit o sa vrei sa fi cu cineva tongue

mira
| mira a răspuns:

Preferintele se mai schimba.

| Vizitiul a răspuns:

Poate te dezgusta unele fete, si pe mine ma dezgusta. Dar sa nu le bagam pe toate in aceiasi oala, mai sunt si exceptii. Cu siguranta mentalitatea se va schimba odata cu inaintarea in varsta, e ceva absolut normal. Totusi, aminteste-ti ca scopul omului pe pamant este de a se inmulti, pe langa alte tinte, idealuri, ambitii etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are viata grija si de tine vezi-ti de treaba.Isi va cere drepturile odata.

| luana1 a răspuns:

Eu cred ca nu ai curajul sa iesi din banca ta.Acolo te afli in siguranta, ferit de lucrurile de care te temi.Este si asta o alegere.

| Delia a răspuns:

Niciodata sa nu spui niciodata.Am inteles, iti place singuratatea ACUM, dar mai tarziu nu ai de unde sa stii daca o sa-ti placa.Si nu trebuie sa convingi pe nimeni de asta.Fii tu insuti, iar schimbarea va veni de sine, vei vedea.

| andrei a răspuns:

Uite cienva care stie ce vrea de la viata

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Măi... cu femeile e ceva de genul: "rău cu rău, dar mai rău fără rău".
Într-adevăr, o mare parte a reprezentantelor genului feminin actual sunt dezgustătoare. Sunt misogin până în străfundul oaselor, în special după ce prima prietenă a plecat definitiv din România fără măcar să mă anunţe şi aveam aproape 2 ani de relaţie bine cimentată.
Şi aşa ziceam şi eu... că o să vreau sex sportiv şi-n rest mi se rupe... şi a ţinut aproape 4 ani mentalitatea asta şi, uite că am mai găsit din nou parteneră de care chiar să mă îndrăgostesc.
Se poate, dar greu.
Înţeleg de ce-ţi place singurătatea însă pe mai târziu or să se mai schimbe lucrurile.
Oricum, dacă te vei îndrăgosti, nu te căsători! E mai sănătos pentru toată lumea!

| maria ;x a răspuns:

Poate ai ceva special care te face sa nu ai (inca) o prietena...si Poate cauti acea fata speciala care sa te faca sa te schimbi si sa vezi dragostea altfel! baftahappy

| ovidiu_4478 a răspuns:

Poate esti asexual...
Asexualitatea nu este o decizie, cum ar fi celibatul. Ea face parte din personalitatea fiecarei persoane, asa cum este homosexualitatea sau heteroxesualitatea.

Ca toti oamenii, si asexualii se indragostesc, au relatii, se casatoresc sau prefera sa ramana singuri. Pur si simplu nu simt niciun fel de dorinta sexuala.

In ciuda lipsei dorintei sexuale, relatiile lor sunt cat se poate de normale pentru ca se bazeaza pe comunicare, distractie, umor, incredere.
Multa bafta!

| Duhovnicul a răspuns:

Eu te inteleg, sunt burlac convins nu am nevoie de o femeie sa ma simt implinit, de vina este si societatea care face presiunii asupra ta, cunosc acest lucru din experienta, majoritatea nu se gandesc ca o persoana celibatara ar avea motive foarte intemeiate sa fie asa cume este, de la timiditate si antecedente neplacute in relatiile cu sexul opus cum ar fi esecuri si incompatibilitate, pana la mediu, stil de viata sau simplu alegerea personala. Si ai mei ma tot intreaba ca de ce nu am prietena, uneori remarci chiar jignitoare cum ar fi ca daca nu cumva nu imi plac femeile si sunt pe invers laughing Nu esti obligat sa urmezi efectul de turma si sa traiesti dupa conceptiile unor oi disperate, esti om, esti in stare sa faci si singur alegerile care crezi tu ca sunt corecte pentru tine in viata fara sa dai socoteala celorlalti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow O_O burlac la felu cum arati? =p~

| jhonny_2344 a răspuns:

Lasa paja frateeeeeeeeeeeee