| ღRαmøOoღ a întrebat:

Eu de fel sunt o mare curioasa ( cei curiosi mor repede laughing ) asa ca sa intreb si eu tot ce vreau sa stiu sa mor cu inima impacata. laughing Glumeam. Daca ar fi sa iti alegi iubita, parintii si prieteni cum ai vrea sa arate, cum ai vrea sa se poarte si ce fel sa gandeasca.Astept raspunsuri :X kiss. Dau si fundita la raspuns kiss

Răspuns Câştigător
| andrasstefan a răspuns:

Hm,pai am vrea sa fie frumoasa,parintii ei sa fie minunati,prietenii sa fie sinceri si sa te poti baza pe ei.daca iubita ta este minunata( nu musai si fizic) atunci stai linga ea,vorbeste cu ea. daca parintii ei sunt rai, impacate cu ideea deoarece nu poti face un melc sa manince gratare. daca prietenii sunt multi si fara rost, atunci mai bine 2 si ca lumea.eu sunt unul dintre cei ca lumea, daca vrei ma gasesti pe just_me_forever11. sper ca nu incalc vreun regulament daca vreau sa imi largesc cercul de prieteni, sper

4 răspunsuri:
| andrasstefan a răspuns:

Mulumesc bebelusha.ramin indatorat.sunt surprins ca acesta este raspunsul cistigator.mii de pupicurihappy

| ZEU93 a răspuns:

La fel cum sunt acum big grin

| IrOnHiDe a răspuns:

Eu as vrea sa fie frumoasa si s anul ma insele sa ma iubiasca, parinti sa fie intelegatori si respectori prieteni sa nu aiba nimic de ascuns sa fie oamenio de treaba de incredere cam astea pe scurt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parintii si soarta nu ii putem alege; iubita si prietenii da; normal ca ii vrem toti:sinceri,fideli,intelegatori,saritori la nevoie,etc.Din pacate in ultimii ani,daca esti fidel sau sincer,esti luat de prost sau nebun,atit de iubita,sotie, prieteni, etc.Lumea asta o ia razna.