Nici macar asta nu iti va garanta succesul. Dar na, pana nu incerci nu ai de unde sa stii. Bafta!
Esti sigura ca vrei sa faci prostitutie virtuala?
Ca asta este videochatul si odata intrata in industria asta poti sa fii fortata sa faci prostitutie pentru interlopii si proxenetii din tara ( sau de peste hotare).
Dar o munca cinstita de ce nu vrei?
Pentru că se plătește destul de prost și nu aș avea suficienți banii pentru mine și să îmi ajut și familia și frații
Iti iei 2 servicii si ajungi la acelasi salariu, dar cu munca cinstita, nu te apuci de prostitutie ca sa ajungi sclava sexuala prin tara sau strainatate, batuta, flamanda si fara bani, ca proxenetul nu iti va da nimic.
Ai parinti si ei au obligatai sa-si creasca copii!
Tu ai doar viata ta si daca esti un copil cuminet si vrei un viitor bun epntru tine, lasaprostituatia si ia-ti de munca cinstit.
Poate gasesti un job part-time si termini liceul totusi.
Gandeste te cum sa te ajuti tu in primul rand, ca ce stie un tanar de 25 de ani?
Posibil el este la ora de joaca, nu intelege problemele tale.
Toate cele bune,
Am căutat toată vara și nu am găsit nimic orașul de care sunt aproape și în care merg la liceu e foarte mic sunt doar câteva magazine și atât.Cât despre tânărul de 25 de ani el îmi dă mesaj să ne jucăm adevăr sau provocare cam ai dreptate aici.
Da,exact ce iti trebuia.De joaca iti arde,imi imaginez.
Da,te cred, dar nu te pripi.
Cauta un ajutor in genul celor de la Manastirea Dumbrava sau chiar la ei.
Esti minora, exista telefonul copilului.
Tu faci ce vrei cu viata ta, dar singura, a nimanui, vulnerabila, mai gandeste-te.
Numai bine iti doresc,
Mulțumesc mult pentru sfaturi chiar apreciez
Primul sfat, sa nu asculti de sfaturi.
Ziceam parerea mea.
Seara linistita
Fă-o dacă vrei, nu asculta de gura lumii, dar un lucru te sfătuiesc din suflet, scapă de acest "iubit", care nu e bărbat, dacă îți face numai probleme. Un bărbat trebuie să îți facă viața mai ușoară, nu să ți-o complice, tu ai gânduri serioase, iar el e prea copilăros, scapă de el înainte să te atașezi, că o să ajungi să îl întreții tu pe el, sunt cazuri.
O să scap și eu vreau adică nici eu nu îl suport nu e destul că sunt într-o situație grea mai are și el chef de joacă cu mine de parcă am fii copii mici.Eu o să plec la București când fac 18 ani și o să îmi continui liceul acolo.Muluțumesc oricum pentru sfaturi apreciez mult
Pai ar trebui sa stii ca doar un nr foarte mic de femei fac bani din of sau video chat. Nu este suficient sa fii frumoasa, trebuie sa fii si dispusa sa duci lucrurile cat mai departe, ca asta vor disperatii care platec pentru asa ceva. Adica daca te apuci de video chat, asta nu iti garnteaza un venit substantial, ba chiar poti castiga sub minimul pe economie. Piata v.t este supra solicitata de fete ca tine, gandeste-te roamnia este nr 1 la asa ceva. Si o alta problema uriasa este lipsa de intimitate. Acum poti sa fii pe cel mai privat server de afara, vei fii usor de gasit pentru ca au aparut N programe pentru asa ceva. Asa ca este suficient ca cineva sa te banuiasca, tot ce are nevoie este de o poza de a ta si atunci chiar te vei face de ras in tot satul.
Sunt dispusă să fac orice în fața camerei și să duc lucrurile oricât de departe și dacă nu mai stau în sat nu mă interesează ce spune lumea pentru că nu o îi mai văd
Mulțumesc mult
Nu ai pentru ce. Doar ai grija ca industria sexuala este extrem de periculoasa si plina de oameni rai si violenti.
Nici macar asta nu iti va garanta succesul. Dar na, pana nu incerci nu ai de unde sa stii. Bafta!