La naiba. Frumusetea e relativa. Ce mi se pare mie frumos ti se poate parea tie urat. Sunt doua cazuri despre baieti:
1. Zic asta fiindca nu le place, sau se iau dupa prejudecata "aragaz cu patru ochi".
2. Se iau unul dupa celalalt.
In fond, ce conteaza parerea lor? Tu ai probleme presupun de trebuie sa ii porti. Nu e o chestie de fashion, nu iti mutila ochii doar ca sa nu fii considerata "uncool". Si apropo, popularitatea, aprecierea/parerile negative ale celor din jur indiferent de unde si toate astea sunt niste idiotenii.
Ghideaza-te dupa mintea si gusturile tale, dupa cum iti place tie sa te imbraci si ce accesorii vrei sa porti, căci baiatul potrivit iti va aprecia caracterul si va trece peste acei ochelari.
Eu trebuie sa port toata viata ochelari.
si ce sa fac acum?
in bag ceva in ei, din asta nu mai poti eu de ce zic ei
Si eu port ochelari de la 3 ani si nu am o problema cu ei.
O fata arata bine indiferent de accesoriu.
Nu un accesoriu face pe om.
Nu iti fa griji arati foarte bine cu ochelari.
Mai ales daca ii porti de mult timp fata ta s-a obisnuit cu ei.
Succes!
Si eu port ochelari, si conteaza in problema voastra cum va comportati voi (asta 50%) daca fara ochelari sunteti frumoase (asta 20%) si daca ochelarii vostri sunt stilati si la moda (asta 30%) si da, baietiilor nu le prea plac fetele cu ochelari, aia mari poate nu vor sa e jigneasca.
Dar ce clasa esti? si eu am avut problema asta pana la liceu toti baietii sunt niste prostuni, animale proaste care tot ce iese din tipar li se pare urat, de aia atunci cand mai cresc le mai vine minte la cap. de prin clasa a 10 asa, incep si ei parca sa vada dincolo de imbracaminte sa zic asa.
sa stii ca foarte multi dintre barbati sunt de parere ca fetele cu ochelarii sunt mai sexi
Eu am prietena care poarta ochelari...nu as putea-o vedea fara ochelari. Nu cred ca ochelari iti fac tie frumusetea, sa fim seriosi. Mult succes
Pai. Fetele cu ochelari sunt dragute. Numai daca au si ochelari si aparat dentar, atunci lumea va spune ca sunt tocilare! Funda?
Baietii zic asta doar pentru a face misto nu ca nu ti-ar sta tie bine, ar fi mai bine sa nu-i iei in seama.Si eu port ochelari si mi se intampla la fel, dar daca nu i-am bagat in seama s-au potolit. Funda|?
Si eu port ochelari,dar mie nimeni nu mi-a zis ca-mi sta rau, chiar ma plac mai multi baieti de cand ii am. Sfatul meu pentru tine e sa nu ii lasi sa te supere, ca daca ii lasi isi vor face un obicei in a te cicali pe tine si prietenele tale:*
O intrebare grea da iti spuns sa nu renunti la ochelari orce s-ar intampla iti poti strica vederea mai rau si eu port ochelari da nu ma iau dupa toti lasa sa zica ce or vrea nu te lasa dusa de ei nu stiu daca raspunsu meu te ajuta da macar incearca
anonim_4396 întreabă:
Anonimus_1246 întreabă:
YourDreamGirl întreabă: