anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu stau in Baia Mare iar prietenul meu in Bucuresti.Parintii lui sunt cam comunisti.Adica nu il lasa sa vina aici.Eu nu am rude acolo si nici el aici.Il iubesc foarte mult...si el pe mine.eu am 15 ani jumatehee hee, iar el aproape 17. Ce sa facem ca sa poate sa vina aici? sau eu acolo?
Cum sa o conving pe mama sa ma lase sa plec in Bucuresti?
Va rog nu raspundeti la misto!
Dau funda+vot! Multumesc!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asteptati sa fiti amandoi majori, logic. Nu cred ca prietenul tau poate fi atat de inconstient inca la 17 ani sa se duca la o fetita de 15 ani si jumatate! La varsta lui sigur are mai multa minte. Si o sa ai si tu mai multa minte cand vei creste. Acum esti imatura si nu ai prea mult discernamant, motiv pentru care te grabesti asa aiurea.

| annamaria_4250 a răspuns:

Fugi de acasa.cine stie poate o sa isi gaseasca pe alta

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Poi poti sa sp c pleci cu un verisor/ verisoara mai mare, sau o matusa cu care te intelegi si te duci la el si asa poate sa faca si el sa vn la tine. Bafta!

| patty26 a răspuns:

Brigaelahappy...e doar un an diferenta intre noihappy, adica eu fac 16 ani in octombrie.Si el face 17 in septembrie.Ma rog...nu conteaza varsta.Atata timp cat cei doi se iubesc. Oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod normal, niste adolescenti de varsta voastra sunt ceva mai maturi si mai intelepti. Tu dovedesti ac esti mult mai putin matura decat ar fi normal la varsta ta, ca gandesti ca o fetita mult mai mica si ma gandeam, ca el, la 17 ani, ar trebui sa compenseze. E adevarat, varsta nu conteaza cand doi oameni se iubesc, dar conteaza mult sa ia decizii bune si mature si sa nu cada in absurd (gen plecat la nici 16 ani la un baiat la sute de kilometri, neinsotita de un parinte). Incearca sa gandesti logic si normal si vei vedea ca asa ceva nu se face. Asteapta pana implinesti macar 18 ani si apoi poti incerca o vizita in orasul lui, daca ai bani de hotel. Sau invers, sa vina el la tine, de asemenea dormind la hotel. Dar mai aveti timp pana atunci. daca va iubiti cu adevarat, asa cum spui, nu e asta o problema.