anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt adoptata, mama mea biologica este Israelianca, agent Mossad. Mama mea adoptiva si mama mea biologica sunt prietene.Eu stiu Ebraica asa ca mama mea biologica, Bonnie David m-a invitat sa vin la ea in Israel vara viitoare dar mie imi este foarte frica sa ma duc fiinda ea este agent Mossad si oricand poate fii atatcata de teroristi. Ce sa fac? big grin

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Apuca-te de scris carti de spionaj, macar e cu folos!

| negru30 a răspuns:

Cred ca ai vazut prea multe filme -

| Rockart a răspuns:

Vă apucă pe toate trollingul deodată?

| Tania a răspuns:

Eu sunt nepoata lui Obama si vreau sa ma duc in Irak la bunica mea care este fost spion al gruparilor teroriste! Imi este teama ca atunci cand gruparile teroriste vor afla ca bunica are o nepoata din america si tocmai a lui Obama.O va omora! Ce sa fac?!?! Vezi am si eu o poveste asemanatoare cu a ta!
laughing) loool cine te crede frate?!?!

| AlexCrb a răspuns:

E foarte greu de aflat cine este agent mossad. Desi nu prea cred ca e adevarata povestea, cred ca ai putea sa te duci fara probleme.

| ღSupradozaDeViseღ a răspuns:

Pai ii poti spune sa vina ea la tine daca tine destul de mult la tine... Daca u ai incredere in ea, poti pleca la ea.Alta rezolvare sa va vedeti nu stiu...straight face

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Este o poveste ciudată, oricum!
În Israel există și teroriști, dar nu cred că ăștea cunosc exact, care sunt și care nu sunt agenți Mossad.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Cetățenii „ terorică ", acționează foarte aiurea și ei vor ca simultan cu sinuciderea lor, să ucidă cât mai mulți evrei.
Sunt și cetățenii „ terorică ", care trimit rachete militare, asupra Israelului și a localităților civile din Israel.
Cele 2 categorii de cetățeni „ terorică ", sunt mult mai probabili, decât o grupă de cetățeni „ terorică ", care se duc, cu o adresă bine stabilită, să ucidă o căcăcioasă de agentă Mossad, de a cărei existență, nici nu au habar.

| QueenOfLeon a răspuns:

Cool story sis. Tell it again