| BisUltras a întrebat:

eu sunt impreuna cu o fata. ce ar zice parintii daca ar afla ca suntem impreuna? doar doua persoane stiu despre asta

Răspuns Câştigător
| Octav_5563 a răspuns:

Te-ar inchide in dormitor o luna si ti-ar pune culegerea de mate in brate laughing)))))

8 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Eu iti sugerez sa le spui incet...
adica sa le spui ceva in gen:imi place de o fata x, ce parere ati avea daca asi fi cu ea?
zi`le lucruri in genul timp de mai multe zile, apoi va fi de la sine inteles.si asa nu va trebui sa-i "sochezi" cu vestea. poti pune si niste vorbe bune despre eaca sa`si faca o impresie buna.mult norocwinking

| educatie2021 a răspuns:

Mi s pare ceva normal. Tata te va felicita si va vorbi cu tine ca de la barbat-la-barbat (hestia asta o face si mama daca tata nu e in stare) iar mama o sa inceapa sa iti dea sfaturi, nimic special in rest.
Desi exista si cazuri in care poti primi doar felicitari... si atat

| Gabitza a răspuns:

Buna
Depinde de caracterul lor. Dar ai grija! Oricine va poate vedea, iar daca ai ei afla de la o persoana straina si nu de la voi, atunci e mai grav! Pentru ca, asa am patit si eu. S.au suparat foarte tare pe mine si a durat ceva timp sa le treaca. Acum, depinde si de varsta pe care o aveti. Eu aveam 15 ani si s.au suparat! Depinde foarte mult si de caracterul lor!

| paupaulapaulina a răspuns:

Poi depinde de varstele voastrewinking Mai trage cu ochiu prim mesaje ca iti las id-u meu pe privat ca sa aflu mai multe date despre voiwinking Da addwinking kiss

| Cristian55 a răspuns:

Conteaza de parinti. Spune-le ca asa va fi cel mai bine!

| dfcsb97 a răspuns:

Pai daca ei te stiu de baiatul cuminte si au incredere in tine vor reactiona pozitiv big grin

| adelin2552 a răspuns:

Salut si tie, cati ani ai u si cati are fata?

| vali9 a răspuns:

Cati ani ai?