Te-ar inchide in dormitor o luna si ti-ar pune culegerea de mate in brate )))))
Eu iti sugerez sa le spui incet...
adica sa le spui ceva in gen:imi place de o fata x, ce parere ati avea daca asi fi cu ea?
zi`le lucruri in genul timp de mai multe zile, apoi va fi de la sine inteles.si asa nu va trebui sa-i "sochezi" cu vestea. poti pune si niste vorbe bune despre eaca sa`si faca o impresie buna.mult noroc
Mi s pare ceva normal. Tata te va felicita si va vorbi cu tine ca de la barbat-la-barbat (hestia asta o face si mama daca tata nu e in stare) iar mama o sa inceapa sa iti dea sfaturi, nimic special in rest.
Desi exista si cazuri in care poti primi doar felicitari... si atat
Buna
Depinde de caracterul lor. Dar ai grija! Oricine va poate vedea, iar daca ai ei afla de la o persoana straina si nu de la voi, atunci e mai grav! Pentru ca, asa am patit si eu. S.au suparat foarte tare pe mine si a durat ceva timp sa le treaca. Acum, depinde si de varsta pe care o aveti. Eu aveam 15 ani si s.au suparat! Depinde foarte mult si de caracterul lor!
Poi depinde de varstele voastre Mai trage cu ochiu prim mesaje ca iti las id-u meu pe privat ca sa aflu mai multe date despre voi Da add
Pai daca ei te stiu de baiatul cuminte si au incredere in tine vor reactiona pozitiv
ღLiFeHaSMeAiNgღ întreabă:
anonim_4396 întreabă: