Bună.
Probabil a vrut să glumească cu tine iar tu ai luat vorbele ei în serios.
Este normal să mai greşim câteodata deoarece suntem oameni.
Gândeşte-te că poate deseori şi tu ai spus lucruri fără să le gândeşti întâi şi s-a supărat în sinea ei pe moment.
Da, cred că ar trebui să mergi la ea şi să-i spui că îţi pare rău, că nu ai înţeles gluma şi ai fost prea sensibilă.
Pa-pa.
Ai dreptate oricum mi-a trecut cand am citit raspunsurile voastre.
Mna,si ai mei au chef de mistouri,cu mama mai rad mai fac misto, dar tatalui eu tai direct. Mna, e cam aiurea fara sa razi putin dar na, find copilu ei, o fi vrut sa se amuze pe seama ta si nu a tinut cont de sentimentele tale
Normal ca te impaci doar e mama ta.dar sa ii spui pe viitor ce te deranjeaza si va intelege
In primul rand se spune mall nu "mol" si in al-doilea rand eu zic sa te impaci cu ea odata ce ea vrea sa te impaci cu ea inseamna ca tine la tine.
Am vrut sa scriu mall dar am crezut ca nu e bine
NU CRED! O mama sa-si certe copila ca s-a dus sa se uite la carti in loc sa se uite la haine/parfumuri/bijuterii etc. cu care sa impresioneze baieti. NU CRED!
Iart-o! Asa sunt mamele...incearca sa glumeasca cu noi dar nu prea reusesc...
Salut.
De ce ai luat-o in serios? Nu prea stii de gluma, nu trebuie luate in serios acest gen de glume.
In locul tau eu as lasao cateva zile, max o saptamna fara sa vorbesc cu ea, iar daca nu-si cere ea iertare as incepe sa vorbesc cate putin. Oricat de mult te.ar enerva mama e tot mama si nu poti tine suparare mult timp pe ea, chiar daca uneori sunt foarte enervante si te calca rau pe bataturi