Esti o zgîrcită cum sa plateasca el meniul tau, la nunta platesti tu meniul tau plus trebuie sa dai bani mirilor deci nu este ok gîndirea asta a ta, nunta unde va fi in România sau in strainatate?
Cum sa platesc eu daca eu am fost invitata doar verbal? Eu sunt de parere ca la nuntile din partea mea, EU ar trebui sa platesc, respectiv invers.
Cum sa bag eu bani in plic cuiva pe care nu cunosc si n-am vazut in viata mea, ba mai mult de atat respecrivii n-o sa vina daca eu voi face nunta.
Bătaie de joc pe bani și munca oamenilor cinstiți asta văd eu aicia.
Simplu, nu aș vrea nici să-mi suporte ei cheltuielile, nici să le suport eu.
Aș refuza politicos invitația pentru motivele pe care le-ai enumerat chiar tu: nu ai legătură cu mirii, nu-ți poți lua liber de la job, și este un deranj mult prea mare pentru a participa la nunta unor necunoscuți.
Dacă iubitul tău de la distanță vrea să petreacă timp cu tine, nu are decât să mai rămână câteva zile în România după nuntă și să te viziteze.
Dacă vine aici pentru o nuntă dar nu poate să mai stea două zile să te vadă și pe tine, asta ar trebui să-ți ridice niște semne de întrebare în legătură cu relația voastră.
Faci nuntă chemi oamenii din colțul lumi pe bani lor și munca lor și ai așteptarea să-ți pună în plic suma de bani cea frumos cu ieuro și îi pui pe oamenii să-și plătescă meniul și consumația asta însemna să fi mafiot dragilor aicia avem Bis liniuță is la nivel mondial sa trăiască tăticul Nelson Odin Son.
anonim_4396 întreabă: