In Death Note, chiar as vrea sa fiu in acest anime. Imi place foarte mult si cred ca m-as descurca acolo.
Apoi in Vampire Knight (este un anime foarte interesant si mai ales este cu vampiri), Kuroshitsuji (ermh...da as vrea sa intru si aici), Jigoku Shoujo (cred ca ar fi interesant sa fac parte din anime)
Si eu as intra in Vampire Knight si as fi cu Zero:X:X...dar poate mai bine in Maid-sama
Si eu tot in Vampire Knight! Ador acest anime! Si asa l-as vedea pe Zero... El e personajul meu preferat!
Pai...in Vampire Knight pentru ca l-as vedea pe Zero si Kaname , InuYahsa si Death Note.
Rectific: In Vampire Knight pentru ca l-as vedea doar pe Zero. Sincer...de la un timp, Kaname a inceput sa ma enerveze. Si ma enerveaza rau!(scuze pentru fani)
Cat despre celelalte doua animeuri, nu modific nimic.
Daca ar fi doar unul, as alege Death Note. Acest anime m-a lasat perplex. Mi-as dori cel mai mult sa ajung acolo.
Apoi ar fi Bleach (dupa lungi vizionari, am ajuns la ultimu ep), imediat dupa ar veni...Ao no exorcist.
Ador intrebarea ta si scuze ca raspund abaia acum, deci au vreau sa intru in Naruto, Nana si Vampire Knight :X
Pai ar fi 1 vampire knight, 2 nana, 3 death note, 4 InuYahsa, 5 naruto, 6 rosario+vampire, etc (stiu prea multe animeuri).
Death note,vampire knight, shiki, gakuen alice, fullmetal alchemist, naruto...
DAR CE MAI MULT IN AO NO EXORCIST