| Mihaelamateidavid a întrebat:

Bună. Faza e ca de 3 zile tot îl visez pe fostul meu iubit care este decedat de 5 ani...ba ca ma cearta ba vine sa ma ia... faza e ca eu sunt căsătorită și am 2 copii..pana acum nu l-am visat niciodată. Mulțumesc pentru răspuns

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Te gîndesti tu prea mult la el, inca nu ai trecut peste decesul lui, si este normal sa nu il uiti niciodata daca l ai iubit, faptul ca il visezi nu semnifică nimic, sunt doar gîndurile tale, faptul ca il visezi ca te cearta sau ca te ia nu inseamna nimic real, el este decedat nu are unde sa te ia, el nu stie unde este, el nu este intr o lume mai bună sau mai rea adica in rai sau iad cum se spune in popor, tu trebuie sa te rogi lui Dumnezeu, el te poate ajuta el te poate elibera de aceste vise care sunt de la diavol, seara inainte de culcare poti lua pastile naturiste melatonină si somn control, sa vezi ca aceste coșmaruri vor disparea, ce varsta ai? Multa sanătate i ti doresc si vise frumoase.

| Mihaelamateidavid explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 28 de ani... faza ca e ca adică în 5 ani de zile nu l-am visat deloc și acum deodată și fără sa ma gândesc la el. faza este ca eu când am avut nunta el era pe masa decedat...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mihaelamateidavid):

Te a marcat acest lucru sunt sigur.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Moartea nu însemna că pierzi ce iubești cu Adevărată odată cel iubești cu adevărată acolo rămâne chiar de nu-l vezi și nu-l auzi acolo rămâne pentru tot deauna in inima ta in sufletul tau in memoria ta