Vorbeste cu ele deschis si poate vor intelege daca nu (nu-ti sunt prietene adevarate) tu nu ai dc sa suporti nervii lor oricum... Bafta
Stiu exact prin ce treci. si mie mi se mai intampla. am prietene "bune" dar nu stiu, parca simt ca nu pot avea incredere in ele, de aceia nu le spun lucruri "intime" despre mine.
si daca ele iti fac ce iti fac, pai atunci lasa-le in pace. nu le mai baga deloc in seama. nu merita. poate esti mai rabdatoare. daca te-as fi cunoscut mai bine, cred ca ti-as fi putut da si raspunsul cu schimbarea.
dupa tot ce iti fac sa ramai cu ele? Nu cred ca are rost. De ce? sa induri toate cuvintele pe care ti le spun?
stai departe de ele si incearca sa te apropii de prietenii in care simti ca poti avea incredere, indiferent ca sunt baieti sau fete.
fetele acelea NU iti sunt prietene adevarate! daca baietii te-au ajutat stai cu baietii.
asta e parerea mea. succes in continuare!
Nu vei gasi o prietena mai buna decat un prieten. Intotdeauna va fi o rivalitate intre fete, aici pun o paranteza care ma tem ca o sa te supere (ca intre gaini), este ceva biologic, vad eu cum se uita baietii dupa fete, dar mai abitir se uita fetele la fete, sunt tot timpul intr-o competitie mai rau ca la JO. Si situatia dintre tine si ele nu are nici o sansa sa se imbunatateasca, atata timp cat ele sunt orbite de schimbarile hormonale, tu esti dusmana lor de moarte pentru ca te intelegi bine cu baietii.
Tot ce pot eu sa-ti recomand este sa iti cauti drumul in viata fara a te bizui pe sprijinul lor. Gaseste mai bine sprijin la Domnul, El nu iti va purta strambele niciodata.
Domnul fie cu tine.