| Anonim9991 a întrebat:

Buna femei/mămici am si eu o problema sunt mămică pentru a 2 oara de 5 luni și luna trecuta nu mi-a venit menstruata normal mi-a venit o zi da una nu și era o culoare închisă și asa mi-a venit toată luna și ma îngrijorez sa nu fiu gravida deși iau anticonceptionale????credeți ca exista posibilitatea sa fi gravida? am programare pe 6 la control?

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca nu stii tu, vorba aia care ai deja 2 copiii, noi de unde sa stim laughing
Si daca ai fi iar gravida, care ar fi problema? Undes 2 mai merge inca unu, cei 2, cei 3, tot atitia is laughing unde pui cas in ograda ta, asa ca e bun, lasa ca RO cam duce lipsa de mamici, de copii, e bine sa mai faca lumea si copiii.

E frumos cand o sa fii in varsta, o sa aiba cine te cauta, cu cine vorbi, cine te ajuta.
Scuze ca am comentat si eu, dar ma plictiseam si am zis sa iti scriu, chiar des barbat.
Sa fii sanatoasa sa poti avea grija de ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista posibilitatea sa ramai gravdia, odata ce iei anticonceptionale.
Culoare ciclului depinde de perioada lui, la inceput sau sfarsit poate fii maroniu, fiindca este sange oxidat, care este eliminat din vagin dupa cateva ore. dar faptul ca ai sangerat toata luna o zi da si una ba, nu este nromal si nici sanatos.
Este bine sa mergi la ginecolog pentru investigatii.

Eu ti-as recomanda sa elimini anticonceptionalele defintiv, fiindca efectele secundare ale acestor chimicale iti dau peste cap hormonii si iti pot declansa: noduli la sani, chisturi ovariene sau chiar tumori.

Folositi intotdeauna prezervativul, ca-i extrem de ieftin comparat cu anticonceptionalele si NU are nici un efect secundar, pentru nimeni.

| Anonim9991 explică (pentru relian):

Eu chiar nu am chef de mistourile tale eu chiar am întrebat serios, și fiind barbat nici nu îți vedeam rostul aici?

| Anonim9991 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc

| Robert2526 a răspuns:

De cat timp iei anticonceptionale? Ce anticonceptionale iei? Sangerarea este abundenta sau din contra, foarte redusa?

| Freya1 a răspuns:

Pai trebuie sa iti calculezi cum iei anticoncepționalele și dacă le-ai luat ok. Daca da nu prea cred ca ești.Plus ca dacă totuși îți vine menstruația...

Ia un test de sarcina.

| Anonim9991 explică (pentru Robert2526):

Iau pastile de 4 luni și iau cerazette și am scurgere foarte redusa și e de culoare închisă uneori și negru

| Robert2526 a răspuns (pentru Anonim9991):

Culoarea nu reprezinta o problema, in cazul scurgerilor reduse, sangele oxideaza si devine negru, este normal.

Ai luat pastilele zi de zi, nu ai ratat niciuna da?
Pot aparea astfel de sangerari reduse c antitativ din cauza estrogenului din pastilele anticonceptionale, e o reactie adversa a organismului pana se obisnuieste cu estrogenul, mai ales dupa o sarcina, e mai posibil sa apara acest gen de sangerare. ( ar trebui sa nu dureze insa mai mult de 7 zile)

Daca totusi ai motive serioase sa crezi ca ai fi insarcinata ( spre exemplu daca ai ratat 1-2 pastile) ar trebui sa intrerupi administrarea