Buna SILENT
Cum ai spus si tu, nu conteaza statutul social atata timp cat ti la cineva.In legatura cu prietena ta, parerea mea esta ca prietenii se sustin unii pe altii, nu se descurajeaza dar in fine(un mic stat, fi mai atenta la "prietena ta" s-ar putea sa iti ascunda ceva sau sa nu fie atat de buna prietena cum o crezi tu) sincer nu stiu ce as putea sa iti spun in legatura cu plecarea lui la liceu, eu cred ca macar in timpul liber v-ati putea vedeaascultati inima si fa cum iti spune ea. Succes
Cred ca e necesar sa intelegi ca nu trebuie sa cauti superficialitatea intr-un baiat (cum arata), ci profundul. Dupa ce vei intelege asta (cam pe la 30-35 de ani inteleg femeile ca aspectul fizic e inselator si nu conteaza) vei fi fericita.
Pentru mine nu conteaza statutul social. Daca il iubesti il iubesti pentru cine e, nu pentru statul sau. Nu cred ca ar fi cea mai buna cale sa il uiti. Daca il iubesti cu adevarat nu il vei putea uita. Bafta! :*
Hmm.interesanta povestioara.chiar daca uh ai spus ca vrei sa'l uiti sfatul meu este ca daca il placi dc sa nu te duci la el si sa'i ceri un ID, nr de tel? asta ca sa tineti legatura...si asa mai puteti vb si poate va mai intalniti asa dintr'o " cooincidentza"
Bye :*
{ nici o funda nu m'ar sup ]
Pai nu stiu ce sa zic. Statutul personal economic este important dar daca cu adevarat iti place de el nu ar trebui sa iti pese atat de mult. eu zic ca daca iti place de el sa te interesezi de ce se intampla, de el, de starea lui financiara, etc. Si daca s-a bagat in belele eu zic sa nu te iei cu el. Daca are o problema temporara poti sa te interesezi si chiar sa il intrebi daca te place in final. Si totul ar putea iesi bine.
Pentru mine nu conteaza statutul social. Daca acea persoana te iubeste, te face fericita, se poarta frumos cu tine si te simti protejata si tu insuti langa ea atunci nu mai conteaza altceva.Eu asa gandesc.Si cred ca el simte ceva pentru tine daca te cauta cu privirea mereu.Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el.Nu se stie niciodata. Oricum nu ai nimic de pierdut.Succes si ai grija de tine.>
Mie sincer nu prea imi pasa de statutul economic. Daca il mai vezi ai putea intra in vorba cu el (daca este singur). Nu ai nimic de pierdut. Si daca se va intampla sa fiti impreuna... sa nu te gandesti la statutul economic. Daca va iubiti este tot ce conteaza.
Sper ca te-am ajutat.