| Georgiy13 a întrebat:

Buna fetelor, am 13 ani si am o sora de 6 ani cu care nu ma inteleg deloc...De fiecare data cand ies cu iubitul meu afara il bate sau ma spune-i mamei sau tatalui, iar cand ies cu prietenele le bate si le trage de par.Nu e problema ca ma spune mamei ca mami stie ca sunt cu el, dar e problema ca tati nu stie si nu e de acord cu el.Cum o pot face sa nu ma mai parasca, iar pe tati sa ma lase sa am iubit?

9 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Dai un pumn in cap surorii talelaughing

| adutzadragutza a răspuns:

Pff...o problema destul de des intalnita din cate observ eu, cea a fratilor mai mici rai si enervanti. Incearca sa vorbesti cu mama ta sa incerce sa ii explice ca nu e frumos ce face si sa o cuminteaza, tu incerca sa nu o mai bagi in seama si sa ii dai satisfactie, daca ea iti zice ca e jucaria ei spune-i bine si las-o in pace du-te in alta camera sau fa altceva. Iar prietenelor tale incerca sa le explici sa nu se supere si sa o lase si ele in pace. In legatura cu tatal tau si problema cu iubitul, incearca sa il faci sa inteleaga ca daca ai un iubit nu va influenta nimic negativ si ca la scoala vei invata la fel de bine, doar ca iti place mult de el si vrei sa stai cu el. Daca iti e rusine pune-o pe mama ta sa vorbeasca cu el, daca stie cum sa ii zica, va intelege si el a fost copil :X. Succes!

| GaByScream a răspuns:

Dai bataie si zi ca daca mai face si-o ia si mai rau am si eu un frate la fel si a functionat laughing

| JeffHardy2011 a răspuns:

Dale mita laughing

| little4angel a răspuns:

Incearca sa o surprinzi facand ceva ce nu are voie, si apoi sa o santajezi, sa stii ca functioneaza destul de des laughing)

| Ioana_9117 a răspuns:

Spune-le parintilor tai sa ii spuna surorii tale sa te lase in pace. daca nu se astampara, bate-o si tu pe ea si invat-o minte.nu mai vorbi cu ea,nu-i mai da atentie, comporta-te urat cu ea, sau incearca sa o faci geloasa cu parintii.astfel va renunta intr-un final sa se mai bage singura in seama.cat despre parintii tai, spune-le ca vrei doar sa vezi cum este sa ai un iubit.ca sunteti mai mult prieteni si ei vor intelege ca vrei doar sa experimentezi si convinge-i ca iubitul tau e un tip de treabahappymult succes:*

| deedeetzi a răspuns:

Sora ta are 6 ani si iti bate prietenele si iubitul? Wow.
In orice caz. Spune-i mamei tale ce face si poate o linisteste. Daca nu merge asa, incearca sa o "mituiesti" sa stea cuminte...cu dulciuri poate?!
Iar in legatura cu tatal tau...nu stiu, eu una cred ca nu e de acord pentru ca ai 13 ani, si in mintea lui e o varsta prea frageda pentru a avea un iubit.Invita-l pe el la o masa cu familia ta, si tatal tau il va cunoaste mai bine.Cine stie, poate va fi de acord cu el?!happy

| MeAndMe1000 a răspuns:

In general,copii mici au un simt prin care isi pot da seama cine e potrivit pentru cineva sau cine nu. Daca nu se intelege cu iubitul tau, poate ca el te insala pe la spate, iar daca nu se intelege cu prietenele tale atunci poate ele te barfesc.

| Theodora1234 a răspuns:

Incearca sa ii spui surioarei tale ca daca le lasa in pace pe fete si pe iubitul tau ii cumperi ceva bun de la magazin sau ceva de genul asta si daca functioneaza cand vrea ea sa mergeti la magazin sa isi aleaga ceva bun ii spui ca iti e rau.Si a doua oara nu ii mai spui ca iti e rau ca o sa isi dea seama si te duci la magazin cu ea ca nu ai de ales.