De preferat poti sa preferi amandoua categoriile, dar ma intreb, unde-i DRAGOSTEA?
Eu prefer varianta 2 deoarece sufletul primeaza in fata banilor, iar prin munca poti ajunge departe(nu ma refer neaparat la bogatie). Sinceritatea e cea mai importanta, iar eu cand ma indragostesc, iubesc pentru suflet nu pentru aspect, bani fite. Iar muzica inseamna arta, iar arta denota bunatate si creativitate.
Sigur pe niciunul! mie una nu imi pasa daca e reppar sau munceste, cocalar sau fite. ca ce faci fara dragoste sti o relatie e bazata si pe dragoste pentru ca la fetelor nu le pasa chesti daste ele au nevoie de dragoste, afectiune
Eu nu aleg nici prima, nici a doua varianta. Fiecare persoana stie tipologia persoanei pe care ar alege-o, dar nu in totdeauna iese cum vrei. Stiu persoane, acum femei in toata firea, care au visat la cai verzi pe pereti si printi pe cai albi si s-au maritat cu total opusul asteptarilor lor...Asa ca, poate spune oricine:"al meu (a mea) va fi asa si pe dincolo" ca tot degeaba...viata arata ce vrei cu adevarat.
Ash prefera baiatul cu nr 2...In viata nu conteaza kit de bogat este sau cu diferite freze unikul lucru cel de pret este interiorul adica sufletul si inima. dar in ziua de astazi aceasta nu conteaza conteaza doar faima dar cu ce rost daca nu ai un skop in viata...aceasta este alegerea mea indiferent de parerile altkuiva eu voi ramine cu alegerea mea! (inlove)
Prefer un "om "in adevaratul sens al cuvantului, sa aiba caracter, sa fie sufletist, sincer, afectuos, pe care sa il iubesc si sa ma iubeasca la randul sau.
Fetele prefera genul de baiat sigur pe el si care stie sa le aprecieze. Poate fi si genul costum toata ziua, si genul hip=hop, orice.
Sincera sa fiu eu prefer baietii frumosi care arata bine si stiu sa se comporte cu o fata.cocalarii drept sa zic nu ii suport.mai ales cand ii vezi cu fitele alea pe ei si cu lanturile alea ca de caini la gat mi-i se face greata.
e mult mai bine un baiat dragut si fara bani decat un fitos
2 fara nici o discutie. L-am ales pe el pentru ca nu bani conteaza in viata, nu vila si piscina sau masina...conteaza ca persoana de langa tine sa te iubeasca, sa fie sincer cu tine si sa te respecte (asta e valabil si pentru prieteni). Eu una personal as prefera sa nu am bani dar sa am pe cineva care sa ma iubeasca si prieteni adevarati.
Pai
Nu e nevoie sa mearga la sala, sa aiba masina si vila, sau o gramada de bani
Trebuie sa ma iubeasca, sa fie frumos(acum nu pot alege unu cu care sa nu pot dormi noaptea in pat)sal iubesc, si sa fie sincer
Restu nu conteaza asa mult
Bai frate da ce sti u sa te lauzi singur. "baiatul care merge la sala e inalt cu bani cu masina cu vila cocalar ( manelar) cu fite si figuri pe el freza inele bijuteri chesti si e un mincinos". deci cei mai multi manelisti stau din punct de vedere material cam prost (nu ma refer la tiganii cu palate BMW-uri etc). si ce?! u ai vazut ca toti cei bogati sunt manelisti? irinel NU borcea NU becali NU tiriac NU acestia sunt oameni care stiu sa-si investeasca banii.si nu-i obligatoriu ca sa fie inalti.ai vazut manelisti de 2 m?! care e problema ta daca le place sa se intretina si sa arate ca lumea.bani si vile+hoteluri+magazine+afaceri+ de toate au cei bogati ca si columbeanu si restul cum tziam zis.si care freze?! ci mai multi n-au freze.pe cand hip-haperii au par lung codite unii cercei tatuaje.si dc sa fie mincinosi?! ca asa vrei u?! chestia cu minciuna tine de caracteru omului...mai de graba tipul de cocalar pe care la scris u acolo se potriveste BAMBOO-istilor gen cristea adica sala face ca e fotbalist masini are vila(pardon VILE) are masina de zeci de mii are fite si figuri are si daca e sa luam si mincinos este si km mincinos fata de club...deci corespunde destul de mult nu ti se pare?! si celorlalte panarame dp dorobanti li se potriveste desigur
De parca trebuie sa ai un tipar pe care sa il urmezi cand iti place de cineva
Pur si simplu iti place
2, sufletul primează înaintea banilor şi aşa sunt şi eu, sinceră, sufletistă şi muncitoare. Nu mă laud! Îmi dau seama că tu eşti ca mine, şi sensibil pe deasupra. Nu ştiu de ce, uneori îmi dau seama de adevărata faţă a oamenilor, iar a ta e una bună. Se vede şi din poză că eşti un băiat deosebit. Am auzit că ai ceva probleme fizice... Parcă ziceai că unele fete se uită urât la tine. Pappy, noi te iubim pentru că faci parte din comunitatea asta, pentru că te putem ajuta şi tu ne poţi ajuta, pentru că eşti de treabă. Cât despre ele... Încearcă să nu mai pui la suflet, îţi faci foarte mult rău, chiar fără să-ţi dai seama! Eu am ajuns la psiholog cu anxietate, şi am numai 12 ani! O zi bună, multă sănătate! Te pup!
Pe nici unul, in mod cert. Ambii sunt superficiali si inutili.
As prefera un barbat cu mintea deschisa, care asculta orice fel de muzica, care citeste mult, care merge la teatru, la opera, nu unul care are in cap numai hip hop/manele. Nu vad nici o diferenta: tot acelasi orizont inchis.
Nu exista un anumit baiat,, perfect". El nu trebuie neaparat sa arate bine, sa merag la sala, sa fie atent cu tine, istet, romantic. Daca vei cauta un asemena baiat, nu-l vei gasi, e practic imposibil.
DIn variantele tale, aleg varianta 2, din simplul fapt ca nu suprt manelele si ascult hip-hop.Insa nu sunt total de acord cu acesti baieti de cartier.Adica sa nu aiba numai si numai muzica in cap.
Oricum, dupa cum ai descris tu, se vede clar ca ne astepti sa alegem 2.
Rockerul pletos cu care pot purta o conversatie inteligenta la orice ora, care stie GRAMATICA si care nu se preocupa de aparente pentru ca vede dincolo de ele. Acum serios, lasa frustrarile, mai cizeleaza-te si vei avea parte si de fete.
Deci dintre cele 2 variante as alege-o pe a doua. Insa nu e chiar ceea ce mi-as dori. Unde-i inteligenta, dragostea? De primul... mi-e sila.
Prefer un barbat sincer, fidel, muncitor alaturi de care sa privesc cu incredere in viitor, sa ma bucur de el si el de mine si de copiii ce ar veni.Banii vin si pleaca sentimentele raman, iar in ceea ce priveste muzica poate sa asculte si populara daca vrea.
OMG.sa inteleg ca tu esti baiatul sufletist aka HIP-HAP-er?! Te ajuta cu ceva sa iti spuna fetele ca pe tine te-ar alege? La ce bun.
Eu varianta 2 ptc si baiatului de care imi place ii place rappu si hip-hop si e mai draguta ca gen asa stii in special detest manelele
Daca as fi o fata materialista categoric l-as alege pe primul; dar nu sunt.Pentru genul de fete care vor ceva serios a doua varianta e ideala.Problema e ca nu stii din primul moment ce si cum, si in momentul cand afli ca e un mincinos, deja ai pierdut un timp pe langa el.Eu una nu suport baietii cu figuri si frezati ca la moda(adica intr-o parte tepi, intr-o parte cret si intr-o parte lins)Sper ca te-a lamurit raspunsul meu.
Pai s aiti zic eu in lumea asta nu exista doar aceste 2 categorii de oameni spre exemplu sora mea are un prieten frumos cu bani, afaceri etc masina calumea nu e manelar nici fitos nici cocalar si o iubeste cam genul asta il prefer si eu