Dacă nu folosește semne de punctuație și nu te exprimi mai coerent, se poate sa se înțeleagă mai greu. Citește tu din nou și vezi ca asa e, dar probabil te ai grăbit, și eu mai pățesc, nu asta e problema. Iubitul îți reproșează ca nu te duci la el ca nu te implici? Tu nu poți sa mergi la el fiindcă nu ai mașina? Bănuiesc ca el face lucruri pentru tine după care îți reproșează "îți scoate ochii", e urat din partea lui. Sfatul este sa ii comunici și lui sa fie mai ok și mai înțelegător sa facă lucrurile daca le simte și sa nu mai reproseze, dacă nu simte sa nu le facă. E genul ala smiorcait care se plânge
Da fix asa este un plangacios si un copil desi are 28 de ani foarte urat e sa-ti spuna iubitul tau eu vin la tine si tu doar iti pui fundul in masina atata faci foarte urat nu a-si spune asa nici unui prieten si i-am zis nu vrei nu mai veni vine altul (nu bine i-am zis? iubirea inseamna sa oferi fara sa astepti ceva la schimb
I ai zis bine fie vorba între noi, dar poate ar trebui sa i zici mai diplomat. Dar asa este, dacă face lucruri pe cere le simte nu trebuie sa reproseze, mai bine nu le face. Poate ca are nevoie de mai multa atenție dar cu toate astea trebuie sa înțeleagă ca pe termen lung e destul se greu sa fii cu cineva care te face sa te simți dator. Un iubit /iubita face lucruri fiindcă le simte, ii fac placere și ar trebui sa îl bucure nu sa se plângă de ele, altfel nu au valoare.
Cum să reacționezi?
Nu este obligat sa vina dacă nu vrea și invers la fel.
Un cadou se face din propria inițiativa ( când cumperi ceva pentru cineva) nu pentru a aștepta neapărat ceva la schimb.