| Blossomis a întrebat:

Buna fetelor. Voi ce "modalitati" aveti pentru a atrage un baiat?

Este un baiat care ma place, si il plac.Am fost cu el 1 ziacum vreau sa fiu din nou cu el.

Mi-a zis ca vrea sa ne vdm in alta parte, nu la scoala.Si a zis ca dupa aia poate o sa fim impreuna.

EU, logik k nu vreau sa ma duc pentru ca stiu ce are el in gand, dar cu toate astea il iubesc si vreau sa fiu cu el.

voi ce ma sfatuiti sa fac?

4 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Tu nu cred ca tu il iubesti atat cat spui.sincer pentru ca daca ar fi cum spui tu, ma gandesc ca are trebui sa ti doresti si tu asta.
numai ca tipul trebuie sa te inteleaga k poate nu esti pregatita.
mii se pare un pic cam deplasat ca veti continua doar daca te duci cu el! sfatul meu, mai tatoneaza terenul si nu fa lucruri pe carte mai tarziu sa le regreti!
bafta!

| noktambul a răspuns:

Fa ce vrei, ce-ti dicteaza inima si inteligenta. Mai ales ca "stii ce are el in gand". La ce mai ceri sfaturi?! Ma doare-n flashneta!

| Hernic a răspuns:

Ce-ti dicteaza inima, s-au intreaba-l daca vrea sa ti-o traga in... baietilor le sta mintea numai la sex si daca te intreaba el spune da ca vrei sa faci sex cu el.Asa o sa reuseti. Mult succes!

| Madalynna03 a răspuns:

Daca stii ce are in gand as zice sa il uiti... daca si tu vrei asta du-te si te intalneste cu el...dar gandeste-te bine am trecut prin aceasta situatie si m-am despartit de acel baiat pentru ca era pervers deci as zice sa te desparti fiindca e pervers! fundita?love struck