Se intampla lucrul asta deseori, insa nu trebuie sa iti faci griji. E normal, asistentele sunt pregatite
La o treabă așa de grea ("labor" se zice in engleza la travaliul nașterii) se întâmplă să ai de-a face și cu treaba mare.
Labor este un termen general pentru muncă. Nu neaparat pentru travaliul nasterii.
Https://www.merriam-webster.com/dictionary/labor
1a) munca grea (in general americanii atunci folosesc termenul asta)
1c) travaliul nasterii
Ai dreptate totusi. Nu neaparat. Dar include.
Dar, hai, accepta ca am vrut sa fie un joc de cuvinte. :)
Ok. Accept. Cand am lucrat in Anglia asa li se spunea la muncitorii necalificati care asteptau in anumite zone, sa fie luati de patroni, pentru anumite munci. Romanii le spuneau lebări.
Da, pai in seama celor necalificati cad cele mai grele munci. Meseriasii se ocupa de "fineturi", stii si tu asta.
Si erau platiti cu 50 de lire la zi.
La noi cu unele meserii nu se cistiga asa de bine...
Dar lebarii de care vorbesc, pot fi selectati 2-3 zile sau o saptamana, dar pot sta si fara sa lucreze, cateva zile sau mai mult.
Tu intrebi fetele cum a fost nasterea? Nu mai sunt fete, in situatia expusa de tine.
Daca au facut si treaba mare, pare normal, pentru ca trebuie sa impingi. Pe langa făt iese si treaba mare, nu in toate cazurile.
Da, este nromal sa se goleasca si intestinul gros in timp ce elimini prin vagin, copilul, fiindca apasa pe intestinul gros...
Eu nu am prea mancat in ultimile zile dinainte de nastere si nu am facut pe mine si nici nu am facut hemoroizi, cum fac majoritatea femeilor care nasc natural, ca asta este alt inconvenient...
Macar sa ajungeti la termen fara probleme. Asta sa fie cea mai mica problema. Oricum, aflandu-va intr-un spital, probabil vi se va face clisma in timpul travaliului.
Https://www.desprecopii.com/ da este normal la nașterea naturală! Îți las un link cu un forum poți intra sa discuți cu mamici și viitoare mamici ca și tine dacă vrei:)
Da e normal si comun
E un efort imens pentru corp iti dai seama ca nu mai poti controla fiecare muschi cand esti concentrata acolo