| Mihaellaoana a întrebat:

Bună, fetelor. Vreau doar răspunsuri de la fetele care știu ceva concret. Nu din auzite.
Am început să vorbesc cu un turc, el este musulman venit în România, vreau să știu dacă mă căsătoresc cu el, pot să rămân în țara mea? Poate să devină el creștin ortodox? Am auzit tot felul de idei cum că voi fi supusă lui odată ce mă voi căsătorisad

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Abia "ai început să vorbești" cu el și deja îți faci planuri de căsătorie? Sigur nu te grăbești puțin?

Și ne întrebi pe noi ce va fi dispus să facă acel om pentru tine? Noi de unde vrei să știm? Depinde de om și de relația dintre voi.

Dar mulți musulmani nici nu concep să-și schimbe religia, și nici nu sunt dispuși să facă foarte multe concesii femeilor. Dacă face parte din categoria asta, atunci în niciun caz nu se va adapta el la tine, ci vei fi forțată să te adaptezi tu la el.

Eu zic să stai și să te mai gândești înainte de a face pasul ăsta. Vreo zece ani așa.

| Yuoia a răspuns:

Daca e musulman, cel putin va incerca sa-ti impuna regulile lor. El nu va deveni ortodox, in veci.
Poti ramane "in tara ta" numai daca el a venit aici pentru un trai mai bun.

| OldMoney a răspuns:

El nu va ceda pentru tine, asta e sigur!