Hei! Discuta cu el face to face si spune-i clar ca nu-l mai placi si sa te lase in pace. Direct.
Succes!
Stiu ce vrea sa demonstreze prin chestia asta...El vrea doar sa isi bata joc si atat daca chiar nu te mai place deloc Incearca si schimbati numarul ca sa nu te mai streseze... Craciun fericit!
Asta vrea sa fie un fel de tachinare din partea lui doar. Vrea doar sa te streseze putin. Nu cred ca e cazul sa-i dai importanta lui sau "problemei" respective.
Vrea doar sa te ia la misto, nimic mai mult. Unii baieti vreau sa se dea in spectacol doar ca sa atraga privirile altora. Sau, poate inca are sentimente pentru tine. Daca tu nu-l mai iubesti, trateaza-l cu indiferenta si totul va fi bine!
Numai bine!
Hmmm...unii dintre voi spun ca ii pasa de mine si altii ca isi bate joc...nu mai stiu ce sa cred!
Vrea sa te tachineze sa te puna la incercare sa vada daca ii dai importanta nu-i mai da importanta si decate ori te suna inchizi telefonul. si ai sa vezi ca daca faci chestia asta adica daca nu-i mai dai importanta il enervezi si pe urma se plictiseste am patit si eu cu un coleg de camera ma tot bipuia dar eu ii i-am luat telefonul din mana si am sters nr meu
Buna! Pai intreaba l u daca te mai suna sa ti spuna de ce il intereseaza persoana ta de ce e atat de insistent si de ce pune si pe altii sa te sune din partea lui.Parerea mea e ca pot fi 2 variante ori te suna pentru ca vrea sa va inpacati ori si s dat probabil seama ca u ai tinut la el si vrea sa stie daca mai ti inca la el sau nu, asta pentru linistea lu u. Granita dintre iubire si ura e foarte mica probabil de asta presupune ca daca nu mai ti la el il urasti.E si asta un truc pentru a depasi situatia.
Eu cred ca tine la tine, doar ca stii cum sunt baietii in unele momente prefera sa nu isi arate sentimentele pentru un motiv anume (oate prefera sa itispuna a nu tine la tine pentru ca nu vrea sa iti faca rau dupa cum cred ei) ce mai bine e sa discutati(am trecut si eu prin asta)