In viata nu e bine sa ai prietene vezi ce iti fac, lasa-l uita ce a fost cu el, apropo vezi daca ea avea prieten si date si tu la el, daca iti place ia-l daca nu, doar date saruta-l odata cand sunt ei de fata ca o sa inebuneasca aman2, sau daca prietena ta nu avea prieten, incearca sa afli de cine ai place-a mult, si date la respectivu, daca nu vrei sa faci rau las-o balta si nu ai mai baga in seama.
Pe viitor va face si cu ea ce a facut cu tine, si ea o sa planga la fel ca tine, si ea o sa sufere la fel ca tine, si prietena ei care o va avea pe viitor daca va mai avea, o sa il fure cum ti la lu-at tie.
PS : Nu mai, pune la inima pleaca din oras du-te la tara, la mare, la munte undeva sa fi doar tu cu parinti tai vezi poate gasesti pe cineva in oras, s-au daca pleci, dar nu te arunca in bratele lui cum a facut prietena ta, arata-le ca tu totusi ai tinut la baiatu ala, sau daca gasesti pe cineva, si iti place de el la nebunie, bagate cu el nu stiu.
PS funda
Am mentionat in intrebare ca nu vreua sa ma razbun...cum ai spus tu, va suferi si ea odata si asta fara sa ma bag eu! Oricum imi multumesc pentru raspuns!
Deci ce ai facut pana la urma?
Vad ca ti-ai facut cont numai ca sa te descarci aici, ti-ai mai si pus numele "falsitate"
Acum ce vrei, mai sunt si oameni si situatii din astea, capul sus ca-ti trece.
Poate dai de vreunu care o sa te faca sa-ti pierzi mintile si sa uiti de tot.
Si zi mersi ca nu s-a dat la ea in timp ce era cu tine, ca era si mai mare drama.
Fi indiferenta cu amandoi, ei nu sunt prieteni adevarati vor doar sa suferi, ocupati timpul cu diferite activitati, dansul, cantatul, plimbatul, vizionare de filme