In conditiile pe care le ai mentionat, nu mi se pare cel mai ok comportament. Cel mai probabil vrea sa profite de tine si incearca cu tehnici de genul, ingrozitor. Daca te simti hartuita ar trebui sa te duci la politie si sa ceri un ordin de restrictie, nu trebuie sa stai si sa te injosesti pentru asemenea oameni.
Un... De om care își bate joc de tine în ultimul hal si te tratează ca pe o cârpă și își bate joc și de familia lui. Nu știu nu pot înțelege cum accepți săte trateze în halul ăsta...Ca pe.tu nu vezi cum te tratează? Tu nu vezi că-și bate joc de voi? Și de tine și de aia mică nu vezi ce va face? ăsta este Bărbat ma? Pe ăsta l-ai loat de bărbat? Și accepți să-ți facă așa? Săte trateze ca pe o cârpă de sters pe jos tu ești prostă rău rău de tot dacă accepți cum te tratează și ce-ți face el ție și la copilul vostru păcat de copilului ăla de fata aia ca are așa tată.
Ăsta își bate foarte rău Joc de tine sper că-ți dai seama de asta iar faza cu îmbrăcatul încerca săte controleze să-ți impună ce sa faci cum sa faci ce ce sa îmbraci ăsta este bolnav ai grijă ca ăsta tear și bate treaba ta eu știu foarte bine genul asta de oamenii îi cunosc forate bine cum își tratează femeile nevestele copii Dă-l în morți lui și scapă de asa jegos de om ce mai aștepți săte bagă în spital? Ca este în stare 1000000%%%%%%% să-ți facă rău...
Nu știu in ce circumstanțe v-ați despărțit, cine a ales asta, dar din ce spui înțeleg ca el nu te mai iubește... in schimb tu da.Altfel de ce i-ai permite sa te trateze așa? Nu mai are niciun drept sa te atingă, decât dacă tu ii permiți asta. Oricum ar sta lucrurile, fa-te respectată. Îi dai un exemplu prost și fetiței, si nu cred ca ți-ai dori sa fie tratată la fel când va deveni femeie. Ai grija de tine!
De ce nu-l intrebi direct pe el? Nu cred ca stiu niste straini ce a fost intre voi.
Întrebarea mea este, de ce te-a părăsit dacă acum face unele gesturi? Părerea mea aș spune să nu pici în plasa lui, deodată ce ați divorțat a fost sigur o cauza anume și serioasa...iar acum sa îl ierti doar pentru micile ăstea gesturi nu merita. Deodată ce ați ajuns la divorț nu văd pentru ce i-ai mai da o șansă.și se comporta așa că poate vrea sa te joace pe degete
Te vrea la pat, clar. Cum de nu iti dai seama? Daca ati avut si sarutari, se pare ca nu prea iti displace.
Ai fost maritata, ai copil, si ai ramas la logica unui copil?
Cine spune ca nu e vorba de impacare? Daca el nu are inca o relatie, e clar ca are nevoie de cineva sa-l spale, sa-l hraneasca, sa-l f%^$, etc, GRATIS. Sau macar sa-l f gratis. Fara impacare. Numai sex.
Dar se pare ca si tu ii permiti. Nu l-ai oprit ferm de la prima atingere. Oare tu ce vrei?
E posibil ca fiind fara tine, să iși aducă aminte de momentele bune din relația voastră. poate și speranțele lui ca dacă va fi singur vor sta femeile fatalale la coadă ca să se combine cu el au fost năruite. Dacă incă ai fi dispusa să dai o șansă relației voastre, nu accepta să se dea la tine așa ca la o femeie ușuratică, fereste/te de avansrile lui fizice, dacă incearcă din nou, spune=i că dacă s-a schimbat ceva in privința intențiilor lui de viitor să te anunțe, poate asa te mai gândești.