| blackboss a întrebat:

Funda pentru cel care ma ajuta! VA rog ajutati-ma! Eu am 12 ani si sunt clasa a 6 a!

Povestea incepe cand unchiul meu(18 ani) s-a indragostit de o fata pe nume Bianca(17 ani) si imi place si mie de ea. I-am scris doua poezi de dragoste. Stiu ca n-am nicio sansa cu ea dar niciodata nu am scris cuvinte asa de frumoase pentru nimeni. Ei mereu se saruta si nu stiu imi face si mie o pofta de a ma saruta!

La mine in clasa sunt 3 fete de care imi plac!

Oana, Andra si Andreea!

Oana se indragosteste de italieni, basketbalisti etc

Eu si Oana suntem foarte buni prieteni chiar ne zicem sora si frate!

N-am avut niciodata tupeu sa o intreb daca ma place!

Andra este o fire mai timida si m-a placut din clasa a 2 a!

Eu am jignito si de atunci este suparata dar inca mai simte ceva pentru mine!

Andreea este o fata putin necunoscuta pentru mine!

AM fost doua saptamani cu ea si apoi a zis ca nu-i pregatita!

Ea tot timpul sta cu mine si inca ma mai iubeste!

Eu as dori sa imi potolesc pofta de sarutat si nu pot!

Mereu ii vad pe Bianca si Unchiul meu cum se saruta si iar mie pofta!

VA rog ajutati-ma!

Pe cine sa aleg?

CE sa fac?

Cum sa imi potolesc setea de a saruta?

Răspuns Câştigător
| AiiUnFooc a răspuns:

Buna siviu178.
Chestia comica este ca si eu ma numesc Andreea laughing)
In legatura cu iubita unchiului tau nu iti mai face sanse, lasa ca vei creste si tu mare laughing) si in legatura cu aceasta pofta de sarut ia-o mai incet.
In legatura cu fetele.
Oana nu pare de genul tau sincer.
Andra daca este asa mai timida las-o. Poate este si ea confuza sau etc.Insa cel mai mult mi-a placut ce mi-ai povestit despre Andreea. Daca ea ti-a zis ca nu este pregatita a facut foarte bine si are o gandire chiar super.Eu zic sa mai incerci cu ea deoarece daca zici ca ai mai fost cu ea atunci sigur o cunosti mai bine.Nu o intreba direct daca vrea sa fie cu tine si dragut cu ea si ajut-o daca vezi ca are nevoie iar cand o vezi asa mai suparat-o consoleaz-o va aprecia cu sigurantza.Profita si tu de un timp cand sunteti singuri si intreab-o, si intreab-o si de ce se simte nepregatita.In legatura cu sarutul asteapta putin.Iar daca te comb cu Andreea atunci asteapta momentul potrivit si fa tu primul pas.
Sper ca te-am ajutat. Funda plz?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Damasc a răspuns:

Iubire ca-n filme domne asta e.

| Ziiziii a răspuns:

Buna...
1.Relatia ta cu Oana nici gand sa nu o strici, sunteti frate si sora nu cumva sa o strici ca se va sfarsi cu lacrimi.(daca tii la ea ca la o sora e ok, dar mai mult nu).
2.Incearca sa o impaci pe Andreea cere-ti scuze,daca nu vrea sa te asculte lasa-i un biletel, sau daca ai nr ei sun-o sau lasa-i un mesaj, ori daca ai id-ul ei lasa-i acolo un mesaj.Fa tot posibilul sa o impaci.Chiar daca nu o sa fiti mai mult decat prieteni bucura-te ca nu e suparata.
3.Iar daca pe Andreea nu o cunosti asa de bine degeaba te cuplezi cu ea.
Deci parerea mea e sa te cuplezi cu Andra daca reusesti sa o impaci, daca nu atunci cupleaza-te cu Andreea in momentul in care crezi ca o cunosti cat de cat.
Sper ca ti-am fost de ajutor.Mult succes!

| Biiiby a răspuns:

Incearca sa te aprpii de oanahappy prarea mea alegerea tabig grin

| DanutSsZza a răspuns:

Buna, in legatura cu iubita unchiului tau, nu ai sanse.Eu zic sa o alegi pe Andra. Ii ceri scuze ca ai jignit'o, te apropii mai mult de ea, si dupa ce are incredere in tine, ii spui ca iti place de ea. Dar sa fie un mod mai romantic cand ii spui pentru ca fetelor le plac chestiile romantice. Sper ca te'am ajutat. Funda?