| Adrian a întrebat:

Buna!
Gesturile simple mai sunt apreciate?
Sunt foarte curios cu privire la felul in care fetele din ziua de azi (si ma refer la cele de 17-18-19 ani) mai tin la gesturile pe care le facem noi ca baieti(de exemplu o floare, un cadou simplu si poate nesemnificativ ca valoare materiala, sau de ce nu o invitatie la un gratar/ picnic)
In ziua de azi, toata lumea vede ca distractie doar discoteca, balamucul si dezmatul (nu vreau sa par un bunic din 1900 toamna) dar cred ca un creier aerisit si un trup plin de viata este tot ceea ce ai nevoie sa te simti bine.
Ce-am vrut eu sa demonstrez cu aceasta intrebare, nu stiu cat am reusit, cert este ca gesturile marunte sunt pretuite prea putin. Ceea ce primeaza este persoana, felul in care ti le ofera si cel mai important intelesul acelui gest. Tind sa cred ca cele care nu apreciaza aceste lucruri, nu stiu sa se bucure cu adevarat de lucruri marunte, nu stiu ce e fericirea adevarata, sunt superficiale - doar ele au de pierdut(pacat ca nu realizeaza acest lucru); cred ca si un zambet sincer ar putea constitui un gest simplu, frumos, oricare ar fi ocazia... Voi apreciati aceste gesturi, sau credeti ca sunt puerile? Uneori nu stiu ce sa mai cred, sa fie de vina oare ca privesc viata din alt unghi?
Multumesc!

12 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Daca as spune ca "da, apreciez" as simti ca-i posibil sa par zana cea buna. Asa cum si tu degeaba spui, daca nu si te crezi. Asa ca, mai bine demonstrez, lasand faptele sa vorbeam, dand cuvintelor o mai mare si adevarata putere.
Apreciez gestul baiatului, chiar si o privire pusa unde trebuie si cand trebuie, o atingere de mana usoara, un zambet poate nevinovat ( daca exista, dar cred ca-i prea mult spus ), o floare rupta dintr-un buchet, o plimbare tinandu-ne de mana, o imbratisare, minute in sir privind un lucru care nu putem sa-l explica dar care ne atrage desi e simplu, etc., etc., DAR numai atata timp cat sunt SINCERE. Eu la randul meu pot darui astfel de clipe, as putea fi un izvor cu astfel de idei, insa. celalalt merita? Astea sunt lucrurile care momentan imi ofera o mare putere de care simt ca am nevoie, vreau inca sa le mai am.

Din partea mea nu e greu, insa e greu sa gasesti persoana care le apreciaza la randul sau.

Deci, se poate.

| ELLSSA a răspuns:

Gandesti atat de bine si de frumos...
M-ai fermecat!happy
Eu sincer, apreciez foarte tare gesturile/lucrurile venite din sufelt.
La ce sunt de folos cele materiale? Nu cumva nu mi le pot achizitiona si singura?

| ASIGURATORUL a răspuns:

Iti dau un sfat din proprie experienta. Cine va aprecia gesturile gesturile mici fii sigur ca e un om cu suflet mare.

| ema69 a răspuns:

Varsta pe care tu ai dat-o exemplu in intrebarea ta(17-18-19) nu prea cred ca e apropiata de a ta, pentru ca putulicii astia minori nu mai au asemenea preocupari(din pacate).Eu te felicit pentru cum gandesti si pentru ce asteptari ai de la viata.

| StreetDancer a răspuns:

Buna Adrian!

Sa sti ca gandesti foarte bine!
Din pacate, in lumea de zi majoritatea fetelori nu mai apreciaza aceste gesturi. Pentru ele e important doar aspectul fizic: cum arati, cum iti faci parul, de la ce firma iti cumperi hainele si pantofii, etc.

Foarte putine sunt fetele in ziua de azi care sa aprecieze un trandafir, sinceritatea, un zambet, o imbratisare.

Dar nu uita ca cei ce se aseamana se aduna asa ca tu niciodata nu vei putea fi cu o falsitate de fata de genul asta pe care nu o intereseaza decat sa poarte tocuri de 2 m si sa isi beleasca ochii intr-o discoteca la baieti '' trendy ''. ( sau cum se mai zice mai nou). Asa ca daca tu gandesti asa la ora actuala si ai un asemenea caracter ( foarte rar intalnit, din pacate) sigur vei avea o prietena cam ca tine( ma refer la aceleasi preocupari, gandire, etc). Dar cum ziceam, e greu de gasit o asemenea fata in ziua de azi. Oricum, important este sa ai rabdare. Sunt sigura ca orice fata si-ar dori un asemenea barbat ca tine langa ea.

Ma bucur ca mai exista persoane cu un suflet bun ca al tau ( se vede dupa cum ne-ai povestit ).

Sper sa ai numai noroc in viata si tot ceea ce iti doresti!
O zi buna!

| BuBuRuZaForEver a răspuns:

In general fetele apreciaza mult gestul baietilor cand le ofera ceva dar de asemenea exista si invers care nu aprecieaza si se gandesc doar la cadouri de valoare! De asemenea si la baieti se intampla asemanator.In general gesturile apreciate sunt gesturile facute din toata inima!

| StillAlive a răspuns:

Aceste gesturi,, nesimnificative'' au de fapt o semnificatie foarte mare (pentru mine). Ce fel de fata nu ar aprecia un baiat care vine la intalnire cu o floare sau o cutie de bomboane? In acest mod arati ca iti pasa. Pueril ar fi sa vi cu ceva scump si fara niciun fel de semnificatie (e un gest mecanic, pe care l-ar face oricine). Nu cred ca esti oricine, te gasesc special doar pentru simplu fapt ca te gandesti cat de mult valoreaza un zambet sincer.

| lauracraciun a răspuns:

De curiozitate te intreb:cati ani ai? cred ca ai o gandire foarte matura si putini baieti mai sunt ca tine in ziua de azi si stiu sa aprecieze o fatahee heegandesti foarte frumoswinkingsi bv tie pentru astawinking

| claudia01 a răspuns:

Da privesti viata din alt unghi si asta e bine, tine-o tot asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu care credeam ca sunt singura "demodata" pe aici. Ai mare dreptate. Majoritatea fetelor din ziua de azi sunt asa cum le-ai descris. Si ca sa le salvez putin din asta,ca doar facem parte din aceeasi "rasa",voi spune ca si majoritatea baietilor au o gandire contrara cu a ta. Majoritatea prefera sa se zbata putin pe o muzica, care cel putin pe mine, ma polueaza fonic.Imi plac oamenii care stiu sa se bucure din lucruri simple.Pentru ca tocmai aceste lucruri,aparent mici, formeaza esentialul.Un zambet,o imbratisare,ploaia, o melodie care-mi aduce amintiri, un copil, un ghiocel sunt lucruri care pe mine ma fac fericita.Nu consider acele gesturi puerile si nu cred ca tu ai o problema pentru ca gandesti asa.Mi-ar placea ca toti sa gandeasca asa si sa nu se piarda in lucruri superficiale.

| TheFucker a răspuns:

Ce mi-as dori si eu sa se intample asta si in ziua de azi! Sincer, eu ca fata, as aprecia orice gest.Eu am primit ceva cam mult, mie mi-ar fi placut si un trifoi.Eu am primit o figurina din portelan pe care este asezat un mos craciun happy mi-a placut foarte mult! love struck
Poate tu nu ai o relatie cu o fata potrivita! Parerea mea.

| elydoolshika a răspuns:

Uf,ce bine ma simt acum ca am citit parerile voastre.
asta e tot ce pot cere eu de la un baiat.bine,poate ca nu vreau mai mult din cauza ca am doar 16 ani,dar totusi.ei spun "esti mica,nu sti".
multi baieti pe care ii cunosc spun ca daca o fata vrea asta e de pe vremea bunicilor, iar daca ar face ei asa ceva, chiar ei ar fi de pe vremea bunicilor.si ma gandesc...cata prostie.