| Lavy_4392 a întrebat:

help.am nevoie de sfaturi...
sunt impreuna cu un baiat de 3 saptamani si este mai mare decat mine cu 5 ani. Problema este ca in fiecare zi trebuie sa`mi strige ceva...ba ca nu pot sa ma duc in fiecare zi sa ma intalnesc cu el(deh, lenea asta)daca ar fi dupa el ar sta 24 din 24 cu mine, ba ca nu ii spun ce simt... si tot felui de lucri.nici eu nu stiu ce asteapta de la mine.suntem atat de diferitisad
dar eu nu pot pentru ca nu este o perioada atat de mare intre noi si imi este destul de greu sa ajung sa am incredere in el desi mi-a dovedit ca nu e genul de baiat care sa`si bata joc. totusi mi`e greu. daca il vad zi de zi ma atasez de el, prind drag si mi`e frica sa nu ajung sa sufar:-s
stiu ca sunt ciudata. e vina mea? habar nu am ce sa mai facstraight face
astept pareri. mersi:*

11 răspunsuri:
| BlueByte a răspuns:

La varsta ta te gandesti la suferinta? Nu e prea devreme sa-ti faci probleme? Daca iti place, atunci...

| andreutza94 a răspuns:

Nu cred ca este vina ta. Stai linistita. Asa se intampla mereu la inceput. Inca nu va cunoasteti destul de bine si de aceea ai unele nelamuriri. daca tu spui ca baiatul este de treaba, atunci merita sa stai cu el chiar daca este cu 5 ani mai mare decat tine. Dar totusi, sa nu fi oarbahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg ca si eu fac la fel dar sti ce:
fa ce vrei atata timp cat te simti bine si spune-i si lui parerea ta si crede-ma bucura-te de tot si daca totusi se intampla sa suferi la sfrasit macar sti ca ai avut ceva frumos o vreme
este o vorba:E mai bine sa-ti para rau de ceea ce ai facut, decat ceea ce n-ai facut (regretul cel mai mare ca nu ai facut ceva ce puteai face):d

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!kiss
eu zic sa nu iti faci griji big grin Mai ai putina rabdare happy Sa va cunoasteti mai bine big grin Si o sa vezi tu dupa aia ce faci love struck
Diferenta de varsta nu e asa de marelove struck

| silver19 a răspuns:

Daca zici ca nu este unu care isi bate joc atunci nu-l lasa fiindca rar mai gasesti asa ceva in ziua de azi! poate cu timpul o sa va cunoasteti mai bine, nu conteaza daca sunteti diferiti, nu exista vreo regula in care scrie ca trebuie sa fii nu stiu cum, ca sa fii impreuna cu el, cel mai imporatant e sa te simti tu bine langa el, si sa nu mai respecti atat regulile astea ca "daca suntem diferiti" sau "daca ma atasez de el o sa sufar" poate el vrea ceva serios si de aiai iti pune atatea intrebari...Bft.

| anad a răspuns:

Cum sa-ti fie frica sa te bucuri ca cineva tine la tine si o si arata? E firesc sa ai emotii ca inca nu va cunoasteti foarte bune, dar nu-si au rostul aceste nelinisti. Bucura-te de prezenta lui in viata ta, incearca sa fii cat mai mult cu el si da, prinde dragoste de el, ca asta inseamna de fapt o relatie.

| Nimic special a răspuns:

Stii daca sunteti diferiti va atragetilaughing ceva de genu. Nu-ti mai face atatea probleme in legatura cu el. Icearac sa-i explici unele chestii care nu le intelege. Succes in relatie!:*

| bunicuta55 a răspuns:

Pastreaza-ti o aura de mister, sa nu fie sigur ca te-a cucerit total caci oricum te va face sa suferi candva...asa sunt ei facuti!

| mary9524 a răspuns:

Daca nu o faci acum sau nu incerci o sa-ti para rau toata viata. este frumos sa traiesti o frumoasa poveste de dragoste.si eu am trecut prin asa ceva. si nu e usor deloc.stii cum e vorba aia " fara lacrimi nu exista dor adevarat " asa e si dragostea fara suferinta.totusi raman amintirile

| d3nissa a răspuns:

Nu este vina ta...la el este problema...ai rabdare sa va cunoaste'ti mai bine si dupa totul va fi ok:*happy

| LittleandLiars a răspuns:

Buna spune-mi daca ti-as zice sa te desparti de el ai suferi straight face daca ai suferi atunci spune-i ca trebuie sa mergi la bunici matusa unchiu varul ceva inventeaza ca trebuie sa mergi undeva singura pentru ca sunt chestiuni de familie daca nu vei suferi fa ce ti-am zis la inceput si incearaca daca vrei sa te desparti de el sa fii tu cea enervanta nu elwinking

Succeswinking:*