O sa ii treaca, doar nu s-a maritat cu masina. Nici un copil nu poate sa ii fac Nu am mai vazut asa ceva pana acum, tare interesant.Ma intreb cum ar reactiona daca ar zgaria-o cineva
Cine a muncit ca s-o cumpere? El... Are tot dreptul sa se laude, e o reusita!
Nu e egoist, e doar mandru de reusita lui... si daca nu vrea sa i-o dea si mamei tale, inseamna ca nu are incredere in calitatile ei de sofer...
Sincer nici eu nu mi-as lasa masina pe mainele unei femei!
Cu totii cred ca stiti care e cel mai prost animal...
Femeia la volan!
Nu o lua personal!
Lasa-l sa se bucure de ea ca probabil si-a dorit mult sa o aiba! Uneori suntem si noi adultii exagerati, dar din cand in cand nu strica sa iesi din tipare! Nu cred ca e egoism ci pur si simplu bucurie pentru ceva ce i s-a implinit! Bucura-te pentru bucuria lui!
Dar masina a luat-o din banii si a mamei tale si ai lui, presupun.Ca daca si-a luat-o din banii lui si mama ta poate sa isi ia o masina din banii ei. Voi sunteti o familie si dupa parerea mea toti trebuie sa mergeti cu ea pentru ca ati contribuit toata familia la aceasta masina. Daca se tot lauda asa lasa-l.Nu tu te faci de ras ci el.Multa bafta si o zi cat mai buna.
Cam asta este cultura, ce sa zic, mare realizare ca are mercedes, dar ar trebui sa vada si palatele tiganilor...
Nu serios, imi pare rau de situatia voastra, ar trebui mai multa atentie pentru Dumnezeu si pentru familie, asta este ceva cu ce ramai, nu ceva ce ajunge in final mancat de rugina. Citeste (Matei 6:19-20), arata-i si tatalui tau, poate va reveni cu picioarele pe pamant.
Dumnezeu sa fie cu voi!
Daca nu ii trece intr-o saptamana discuta cu el! Cine este mai important o biata de masina sau propria lui familie?! sa se gandeasca la asta!