| Andraanda a întrebat:

i-am facut cadou la tatal meu de ziua lui un set parfum deodorant etk...si cand ii l`am dat. s-a uitat la el ca si cum nu i-ar placea
dar mi-a zis ca`i place
eu nu cred crying
ce cadouri sa ii iau sa-i placa?crying
mi-a zis multumesc
parfumu la pus in baie unde isi are loku in pachet
l`am intrebat aseara daca o sa-l foloseasca vreodata si mi-a zis ca acum nu ca are alt parfum dar o sa-l foloseasca in ocazii speciale crying
stiu ca nu-l va folosi ocaziile se ivesc odata sau de doua ori pe an crying
si anul trecut i-am luat parufm si nu la folosit crying
ce parere aveti?crying

8 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Cred ca ai gresit cumparand un parfum tatalui tau. Ficare are un miros preferat, poate doar cu un parfum de firma puteai sa-l " ni mersti ". La fel e si la femei. Un portofel de piele, o curea(ai grija sa se potriveasca lungimea), o agenda de birou, o sticla de bautura buna, un fular de firma, sau ceva ce-i lipseste sau ii face placere.

| Zenithf a răspuns:

In general barbatii nu se dau asa in vant dupa parfumuri si alte chestii cosmetice, nu ma refer aici la cei din generatiile noi care tind sa fie mai pretentiosi ca fetele.
Sfatul meu: este bine sa fii mai atenta sa vezi ce ii lipseste, atunci vei stii mai bine ce cadou sa-i faci.
Si inca un lucru, nu-ti face griji, nu stim intotdeauna ce cadou sa luam, nici macar celor apropiati noua, gestul conteaza mai mult decat cadoul in sine.

| mgtow a răspuns:

Daca are masina cumpara-i niste manusi de piele dar bune http://www.google.es/......tp?/imgres r:3, s:47&biw=1276&bih=823 nu arata exact ca astea dar e piele fina si arata bine vezi la magazin

| Georgiana05 a răspuns:

Scrie-i o felicitare frumoasa, coloreaz-o, ce stiu eu.Pe langa un cadou.Cum ar fi un ceas, o bluza, ceva.
E tatal tau, trebuie sa-i cumperi ceva ce poate fi emotionant, nu neaparat "frumos".

| Abcfunny a răspuns:

Buna!
Un fular, un plover, o caciula, un film bun( ce gen ii place lui), un joc pe pc ( tatal meu se joaca )

| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!

1. stiu cat de greu este sa ii iei un cadou tatalui tau. daca chiar nu stii ce sa-i iei intrab-o pe mama ta cam ce i-ar placea. uitae ce cadouri i-mi vin mie in mine:

- o camasa (cu mama ta)

- sacou (cumperi cu mama ta)

- un ghiveci cu flori

- un aparat foto nou (performant)

- un telefon mobil

- un ceas pentru birou

- o felicitare (scrisa din inima)

- ceva... un film de comedie sau. ce stii ca-i place lui

Sper ca te-am ajutat! scuccessss!

| Cosma0499 a răspuns:

I-ai altceva in afara de parfum, saracu om, anul trecut parfum, acum parfumlaughingsmugiai ceva dragut, o friptura, un picnic, DVD ceva dragut, MASINArolling on the floordepinde de cati bani ai si spune si un simcer "te iubesc":X:X

| HoLloWerMaSk a răspuns:

Pai nu ne-ai dat detalii despre cum sa zic personalitatea tatalui tau asa noi iti putem spune sa iei cadori care sa nu-i placa dar eu as zice sa ii iei un ceas de mana.