| IooMar a întrebat:

Buna!

I-am zis baiatului pe care il plac "as vrea sa te cunosc mai bine, esti de accord?" i-am zis asta pe messanger si el nu mi-a zis nimic... Si acum m-am gandit ca dupa doua zile de la asta sa ii spun asa " scuza-ma, nu vreau sa fiu prea insistenta, poate ca am gresit cand ti-am spus asta, poate ca am fost prea directa sau poate ca tie pur si simplu nu iti pasa, dar stii macar ai fi putut sa spui "nu" si as fi inteles mai bine, decat sa nu imi spui nimic... si poate ca acum ai un raspuns, scuza-ma inca odata!"
Dar nu stiu daca e bine sa ii zic asta, sa nu ma injosesc prea mult, va rog sa imi spune-ti daca e bine sa ii zic asta si daca nu e bine sa imi spune-ti voi alta varianta!
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Trimite-i doar un mesaj scurt si cam in doi peri. Ceva de genul: "Hey, dar mult timp iti trebuie sa dai un raspuns!". Atat si nimic mai mult. Daca nici la asta nu raspunde, sa fie sanatos. Nu insista, ca intr-adevar te-ai injosi fara rost.

11 răspunsuri:
| Stassy a răspuns:

E foarte bine
Zii si gata

| CyberEye a răspuns:

Spunei..nu ai de ce sa iti faci rusine.dar inainte sa ii zici ca sa fii sigura ca este la pc (ca poate nu iti raspunde) intreaba-l altcv...salut,ce faci? sa vezi daca iti raspunde si dp ii zici.
Norocwinking Funda? big grin

| alex310 a răspuns:

Daca ii zici asta, esti prada usoara laughing sunt baiat, deci stiu ce iti spun...

| Oanaaa123 a răspuns:

Poti sa-i zici asta sau poti sa nu ii zici nimic. Daca ii place de tine o sa iti zica el ceva, daca nu inseamna ca nu simte nimic pentru tine si tacerea lui voia sa o iei ca pe un "nu".

| Cristina1Dforever a răspuns:

Aaa pai in primul rand e cam badaran daca nu ti-a raspuns...mai corect din partea mea ar fi sa il lasi asa. Adica daca el nici nu s-a schimonosit sa iti raspunda inseamna ca nu trebuie sa ii dai importanta pentru ca nu ii pasa de tine oh go on, sau nu a vazut mesajul din cauza unor probleme cu calculatorul sau cu mess-ul, se mai intampla (la mine cel putin de muuulte ori mi s-a intamplat sa nu primesc mesajele la timp, ci cu 1-2 mai tarziuthinking) in cazul asta ar trebui sa astepti si timpul rezaolva totul big grin

| DyNo a răspuns:

E foarte bine, spune-i! Si inca ceva, s-ar putea ca acel baiat sa fie foarte timid, si vazand ceea ce i-ai trimis pe messenger poate s-a panicat un pic si a preferat sa nu iti mai raspunda. Incearca sa vorbesti fata in fata cu el.
Bafta!

| NicoClaudita a răspuns:

Da. e o idee foarte buna. asa sa ii zici. si eu am paţit-o si i-am zis cam tot ceva de genul. succes in continuare!

| ANDRErock a răspuns:

Probabil avea treaba daca nu tia raspuns...ii spui pe mess incepi usor cu cf? si il intrebi de ce nu mi-ai raspunswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i mai zi nimic. Tu ai lansat mingea. Acum el trebuie sa serveasca, daca vrea. Daca nu, nu te merita. Nu are rost sa te injosesti, cine stie ce barfe iti mai scoate.

| missReckless a răspuns:

Girl, ia-l mai usor.
Daca e interesat de tine, te cauta el, nu trebuie sa-ti dai silinta sa-i atragi atentia.
:*

| Ionita_Ciprian_1995 a răspuns:

I-am zis baiatului pe care il plac "as vrea sa te cunosc mai bine, esti de accord?"

Si acum m-am gandit ca dupa doua zile de la asta sa ii spun asa " scuza-ma, nu vreau sa fiu prea insistenta, poate ca am gresit cand ti-am spus asta, poate ca am fost prea directa
DACA IL PLACI DE CE SA II SPUI ASTA? raised eyebrows eu ti-as sugera sa va intalniti si sa ii spui asta in fata
ASTA E PAREREA MEA pls FUNDAwinking