Trimite-i doar un mesaj scurt si cam in doi peri. Ceva de genul: "Hey, dar mult timp iti trebuie sa dai un raspuns!". Atat si nimic mai mult. Daca nici la asta nu raspunde, sa fie sanatos. Nu insista, ca intr-adevar te-ai injosi fara rost.
Spunei..nu ai de ce sa iti faci rusine.dar inainte sa ii zici ca sa fii sigura ca este la pc (ca poate nu iti raspunde) intreaba-l altcv...salut,ce faci? sa vezi daca iti raspunde si dp ii zici.
Noroc Funda?
Poti sa-i zici asta sau poti sa nu ii zici nimic. Daca ii place de tine o sa iti zica el ceva, daca nu inseamna ca nu simte nimic pentru tine si tacerea lui voia sa o iei ca pe un "nu".
Aaa pai in primul rand e cam badaran daca nu ti-a raspuns...mai corect din partea mea ar fi sa il lasi asa. Adica daca el nici nu s-a schimonosit sa iti raspunda inseamna ca nu trebuie sa ii dai importanta pentru ca nu ii pasa de tine , sau nu a vazut mesajul din cauza unor probleme cu calculatorul sau cu mess-ul, se mai intampla (la mine cel putin de muuulte ori mi s-a intamplat sa nu primesc mesajele la timp, ci cu 1-2 mai tarziu) in cazul asta ar trebui sa astepti si timpul rezaolva totul
E foarte bine, spune-i! Si inca ceva, s-ar putea ca acel baiat sa fie foarte timid, si vazand ceea ce i-ai trimis pe messenger poate s-a panicat un pic si a preferat sa nu iti mai raspunda. Incearca sa vorbesti fata in fata cu el.
Bafta!
Da. e o idee foarte buna. asa sa ii zici. si eu am paţit-o si i-am zis cam tot ceva de genul. succes in continuare!
Probabil avea treaba daca nu tia raspuns...ii spui pe mess incepi usor cu cf? si il intrebi de ce nu mi-ai raspuns
Girl, ia-l mai usor.
Daca e interesat de tine, te cauta el, nu trebuie sa-ti dai silinta sa-i atragi atentia.
:*
I-am zis baiatului pe care il plac "as vrea sa te cunosc mai bine, esti de accord?"
Si acum m-am gandit ca dupa doua zile de la asta sa ii spun asa " scuza-ma, nu vreau sa fiu prea insistenta, poate ca am gresit cand ti-am spus asta, poate ca am fost prea directa
DACA IL PLACI DE CE SA II SPUI ASTA? eu ti-as sugera sa va intalniti si sa ii spui asta in fata
ASTA E PAREREA MEA pls FUNDA