| IooMar a întrebat:

Buna!

I-am zis baiatului pe care il plac "as vrea sa te cunosc mai bine, esti de accord?" i-am zis asta pe messanger si el nu mi-a zis nimic... Si acum m-am gandit ca dupa doua zile de la asta sa ii spun asa " scuza-ma, nu vreau sa fiu prea insistenta, poate ca am gresit cand ti-am spus asta, poate ca am fost prea directa sau poate ca tie pur si simplu nu iti pasa, dar stii macar ai fi putut sa spui "nu" si as fi inteles mai bine, decat sa nu imi spui nimic... si poate ca acum ai un raspuns, scuza-ma inca odata!"

Dar nu stiu daca e bine sa ii zic asta, sa nu ma injosesc prea mult, va rog sa imi spune-ti daca e bine sa ii zic asta si daca nu e bine sa imi spune-ti voi alta varianta!

Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| eugenl a răspuns:

Spune-i asa sa vezi daca reactioneaza. Si zi-i mai exact: "Ar fi frumos din partea ta daca ai raspunde, nu de alta sa nu-mi fac iluzii degeaba si sa ratez alte sanse" Strict to bussiness big grin

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este tare penibil mesajul, urla disperare si umilinta prin toate cuvintele. E pacat de tine sa fii atat de disperata dupa barbati, cand daca ai fi un pic mai mandra sunt sigura ca ar umbla ei dupa tine. Omul ti-a raspuns destul de clar: te ignor fiindca nu vreau si nici macar nu cred ca merita sa iti raspund. Nu e fiindca tu ca persoana nu ai merita, insa o femeie atat de disperata sa atraga atentia poate fi ignorata sau folosita ca obiect sexual, nu exista a treia alternativa. Probabil este un baiat care nu vrea sa te foloseasca si atunci face ceea ce ii ramane de facut: tace, sperand ca ai sa intelegi.

| CandyHearts a răspuns:

Eu zic sa-i spui "bai vrei sau nu vrei ca nu stau sa ma rog de tine" laughing bine glumesc si eu acum mai bine nu-i zici nimic si daca el ii interesat de tine iti va raspunde daca nu se va face ca ploua... parerea mea este ca daca totusi vrei sa zici ceva, incearca sa fie simplu si nu "siropos" ca va crede ca nu mai poti de dragul lui... oricum succeswinking

| AleGsZ a răspuns:

Il vezi pe strada, daca e singur, mai bine, si...ii iei limba-n gura!

| alex310 a răspuns:

Ai mai pus intrebarea odata

| DarkDV a răspuns:

Incearca sa nu pari disperata dupa el... daca ii vei zice asta isi va da seama k incerci prea mult ca sa ii atraqgi atentia ..incearca sa faci in asa fel incat totul sa vina de la sine.winking

| Azrael a răspuns:

Depinde de caracterul fiecaruia happy. Oricum daca te place, el va raspunde happy si nu te va lasa balta happy happy

| TTYLXOXxXOXO a răspuns:

Mai intai asculta asta de mai multe ori
http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=gU0Xrwwix28
apoi gandeste-te bine ccce vrei sa ii spui
mai bine ii zici asta:
imi pare rau de cea ce am zis
mi-am dat seama ca am fost prea directa
sper ca imi accepti scuzele
te rog daca se poate sa ma ierti
faptul ca nu ai mai zis mai nimic apoi m-a durut da o meritam din plin
te rog, zi ceva
orice!