| IooMar a întrebat:

Buna!
I-am zis odata baiatului pe care il plac pe mess "as vrea sa te cunosc mai bine, esti de accord?" si el nu mi-a raspuns.
Dupa o saptamana i-am dat un mesaj la care nu avea cum sa nu raspunda. dar nu a facut-o nici de aceasta data.
Apoi dupa o zi de la aceste mesaj i-am mai zis "ce faci?" si nu a raspuns nici acum si inainte vorbea cu mine si mai si aduga...
De ce credeti ca nu mi-a raspuns deloc?

Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Tu il placi, el nu te place.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i esti pe placul lui.

| Quanah a răspuns:

Din propriile experiente : baietii sunt atrasi mai mult de fetele care sunt imposibile, se lasa greu, sunt mai reci fata de ei. Sunt unii carora le place as fie in centrul atentiei, dar unora le place contrariul. Nu-i mai da mesaje, nu-l mai cauta, iar cand o sa te intrebe "de ce nu dai un semn de viata?", raspunde-i sec. Nu merita sa stai dupa un baiat. Ai o viata inainte, sunt atatia. Succes! happy

| benga94 a răspuns:

Nu vrea nimic de la tine, mai bine nu iti mai face si tu iluzii, indreaptati atentia catre un baiat care sa tina la tine!

| pwp a răspuns:

Poate nu-i place de tine si nu vrea sa te raneasca.Nu te ingrijora, exista cineva si pentru tine happy

NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai probabil, nu este interesat de tine sau poate l-ai deranjat/supărat cu ceva, fără să-ți dai seama.
Eu zic că nu are rost să mai insiști.
Dacă chiar o să vrea, o să te caute singur.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca il haituiesti si e normal sa se fereasca.