Nu trebuia sa ii schimbi parola/sa ii blochezi id-ul...
s-a suparat pe tine, dar cred ca o sa-i treaca
Dar ai spus ca nu i-ai schimbat tu parola atunci de ce l-ai mintit ca tu ai facut-o. Trebuia sa iti sustii cuvintele de la cap la coada acum pe langa ca crede ca i-ai schimbat parola precis crede ca esti si mincinoasa adica ii spui la inceput ca nu ai fost tu iar acum ca tu ai fost. Daca as fi fost in locul tau mi-as fi sustinut cuvintele pana la capat. De ce i-ai spus ca tu i-ai blocat parola daca nu-i asa.Asta ii da lui un avantaj.Si nu tu trebuia sa ii ceri iertare lui pentru ca fetele nu se umilesc in fata baietiilor ci invers el trebuia sa-ti ceara tie iertare pentru ca s-a indoit de tine si fara dovezi te-a acuzat pe tine ca i-ai blocat id-ul. Eu daaca eram in locul tau nu procedam cum ai procedat tu.
Nu stiu dc am zis ca eu am schimbat parola ca nu eu am facut-o dar oricum la scoala nici nu-l mai bag in seama pentru ca are mai multa incredere in prietenii lui si colegi in mine nu in fine incepe sa nu imi mai pese crd azi la scoala am avut o satre naspa crd ca era din cauza lui ca ma acuza