| karminuta a întrebat:

Ieri am incercat sa vb cu un baiat cu care eu sunt impreuna si nu am vb cu mine (eu am vrut sa vb cu el pe mess) dar asta nu e prima oara cand incerc si e clar ca e suparat si eu stiu de ce e da am incercat sa il intrab de ce nu vb cu mine si nu mi-a raspuns cum sa fac sa ma ierte sau sa vb cu mine (ca eu nu il pot vedea sau el pe mine ca eu sunt in alt sat dar o sa ne vedem cand incepe scoala) cine stie cum il pot face sa imi scrie sa imi spuna, va rog.

Răspuns Câştigător
| abianca3 a răspuns:

Draga karminuta, este usor avand in vedere ca stii cu ce ai gresit fata de el, este foarte simplu cere-ti scuze si promite-i ca nu vei mai gresi. (conditia este sa nu repeti ceea ce ai facut ). Daca ai numarul lui de ce nu il suni? Dar mai bine lasa-i mesaj pe messenger, si ii spui cat de rau iti pare si nu vei mai repeta dar nu folosi gen " Scuze. promit ca nu mai fac " il iei gen : "heei, scuze ca te deranjez stiu ca esti suparat pe mine si vreau sa-mi cer scuze pentru ce am facut si. promit ca nu se va mai repeta..." si mai adaugi tu " stii ca te plac /iubesc " gasesti tu. trebuie sa fi o fata inteligenta, vrei mai multe detalii da-mi add : a.bianca3

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Lasa ca o sa te caute el - daca nu vrea sa fie sanatos - s-au terminat baietii la el

| Liquify a răspuns:

Pai daca e suparat baiatu nu vorbeste cu tine si tu sti de ce cere-ti scuze. Sau suna-l si cerei iertare daca ai facut ceva si pe "mess" nu vorbeste cu tine. Nu poti sa-l "fortezi" sa-ti vorbeasca orice ai face. Cati ani ai? El cati ani are?

Răspuns utilizator avertizat
| karminuta explică:

Scuzati-ma pentru greseli dar m-am grabit

| creatzaa29 a răspuns:

Daca te iubeste te cauta.Nu te mai ruga de el sa vorbeasca cu tine