| Diana560864 a întrebat:

Bună!

Îmi pare rău ca am ajuns să scriu aici, dar trec printr-o situație extrem de grea. Tatăl meu este alcoolic, nu este violent deloc, dar momentele în care pur și simplu se simte rău de la cât de mult bea, mă fac să devin foarte anxioasă și sunt o reală traumă pentru mine.
Sunt tânără, am aproape 20 de ani și oricât mi-aș dori să mă mut de acasă cu cineva, încă nu am găsit persoana care să fie jumătatea mea. Cred că dacă aș pleca de acasă, nu m-aș mai gândi așa mult la starea lui. Chiar nu am ce să fac ca să-l ajut și nu înțeleg de ce încerc să iau această vină asupra mea. S-a întâmplat să nu avem bani de mâncare, dar alcool să fie. Cred că vor fi momentele pe care nu le voi putea șterge niciodată din minte.
Îmi pare rău, este o confesiune nu o întrebare...

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Si de ce nu pleci de acasa si singura? De ce doar daca ai pe cineva? Ia cu chirie daca lucrezi, si du-te, si ai scapat de tatal betiv.
Daca nu lucrezi, nu poti sa pleci, aia e.

| Diana560864 explică (pentru Mosotti):

Uite, apreciez că ți ai luat timp și ai răspuns întrebării mele. Dar decât să mi lași un răspuns inutil și care nici motivațional nu e, mai bine treceai cu vederea peste întrebarea mea. Nu este ușor să te muți cu chirie singur/ă într-un oraș mare. Și stai liniștit, lucrez, dar câștig atât cât să mă pot întreține, cu nevoi de bază. Sunt și studentă, încă nu îmi pot lua un job foarte bine plătit pentru ca nu am terminat facultatea. Cand locuiesti cu cineva, automat te poți descurca altfel, și mai mult decât atât, ai pe cineva care te sprijină emoțional.

Hai să nu mai răspundem doar pentru a lăsa un răspuns... Mulțumesc!

| Mosotti a răspuns (pentru Diana560864):

Eu ti-am zis un adevar, nu te pot incuraja la vrajeli, singura solutie este sa te muti, dar daca nu se poate asta este.
Nu vad de ce e raspuns inutil? Ca puteai sa-ti permiti, destui isi permit dar nu pleaca asa din slabiciune dintr-o familie disfunctionala, de aia am zis.

Si oricum alta varianta nu e, ori stai acolo, ori daca era posibil si castigai mai bine, sa fi plecat, alt raspuns mai util nimeni nu-ti poate da.
Normal ca, cu cineva e mai bine daca are si acela venit.

Aia e, deci nu iti permiti, atunci stai acolo sau astepti sa gasesti pe cineva, nu ai alta posibilitate.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce să nu încerci să te muți singură?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muta-te ca nu ești copac. Dacă nu o faci o sa ramai cu probleme psihologice toată viata.

| LostForForever a răspuns:

Mergi și caută un loc de munca apoi strângeți bani puneți deoparte și mutate știu ca nu-i ușor dar cu răbdarea poți reuși multe in viața puneți bani deoparte strângeți când ai nevoie de ei doar atunci intra in ei nu te păcăli sati cheltui aiurea pe nimicuri sau sa faci shopping aiurea puneți deoparte strângeți și cu răbdare poți reuși in viața multe

| nokac a răspuns:

Nu ai Instagram sau ceva?