Nu o minti,se spune ca scorpioni sunt in defensiva mereu,singura cale prin care suntem slabiti,este iubirea.Dar totusi ai grija,adora sa puna barbati pe jar.Te poti juca cu focul, dar ai grija sa nu te arzi Fi sincer cu ea, daca vei fi sincer iti pot spune ca ti se va darui total.Dar si daca o iei in ras, si vei rade de ea cand va fi serioasa, iar ai dat de benga Mai bine lasa-o si cauta alta ca totul va fi ca un mountaign rous=) cand urci cand cobori
Adica acest lucru? daca te referi la apropierea de ea, pai imi doresc fiindca imi place de ea, ma atrage.
Ce zodie ai, ca nu ai specificat.Eu's scorpion.Si crede-ma cand iti spun, femeia scorpion adora sa arda barbatu la foc mic in suc PROPRIU.La mine nu le tine chestia, find si eu scorpion si mna, sunt o fire dominanta.Ai grija cu ea, o sa iti manance urechile de viu.O sa te faca sa fi in limba dupa ea.Intereseazate de zodia scorpion, vei afla mai multe despre ea, studiaza-o Si vei vedea cat de mult vei afla . Insa fi cu bagare de seama, e in defensiva mereu si eu am avut tangente cu scorpioance
anonim_4396 întreabă: