Hei! Depinde. Daca chiar nu mai suporti situatia, spune-i. Sau stie deja? Daca stie deja si tot in friendzone esti de atata timp, e evident ca nu-i placi si nu ai ce sa mai faci. Dar daca nu stie, spune-i, desi e posibil ca apoi sa nu mai vrea sa fie nici macar amica ta. Parerea mea e ca oricum asta nu e o relatie sanatoasa pentru tine, adica tu sa o placi si ea sa te trateze ca pe un prieten. Nu prea ai ce pierde, macar scapi de chin. Sper sa te ajute!
Sa nu ii mai raspunzi la telefon, mesaje, etc. incearca sa fii interesant si in preajma altor fete care sa le faci sa rada iar ea sa vada asta, dupa un timp daca nu se combina cu altul ai o sansa sa te considere ca altceva decat friendzone. bine, poate merge si varianta cu un suc dar slabe sanse daca chiar esti in friend zone iesitul la un suc e doar amical si nu schimba deloc in favoarea ta relatia.
Sa incerci sa nu o mai cauti sa te caute ea pe tine. Daca nu o va face inseamna canui pasa dar daca dupa 2 zile maxim te va cauta inseamna ca ceva tot are doar ca nu stie sau ii e frica sa inceapa cv
De un an jumate? Pe mine m-a tinut 4 ani, si la urma cand i-am spus ce simt pentru ea, a spus ca sentimentul nu este reciproc. Spune-i ce simti cat mai poti, pentru ca pierzi vremea aiurea.
Rabdare si fa-te vizibil intr-un mod placut. Nu zic sa treci in pas de dans prin fata ei si nici sa afisezi zambete de idiot, doar ca sa-i atragi atentia. Poarta-te firesc, gaseste teme simple si amuzante de conversatie si-ai sa vezi ca situatia se va schimba. Bafta!
Rupe legatura cu ea, si lucreaza la tine c a sa devii o persoana mai buna. Apoi reia legatura, astfel va vedea diferenta ce ai facut-o si exista o sansa sa te placa.
Hei,îmi place poza ta , păi ieșiți din acea "friendzone" și spune-i ce simți, fă-ți curaj dacă îți place cu adevărat.Deși dacă ea te va refuza, veși strica și prietenia pe care o aveți , da' merită încercat.Succes! :*
Nu stiu ce sa zic, adica ma-sa ma place si ar vrea sa fiu cu ea, dar chestia e ca si ea sta la 30 km de mine si nu prea ne vedem asa des
GeorgeDRX întreabă: