Poate ca si ea te place, avand in vedere ca ti-a dat id-ul de mess. Incearca si mai insista " Incercarea moarte n-are " si daca vezi ca nu iese nimic stii ce trebuie sa faci. :d
Daca te placea abia astepta sa-i ceri nr.dar poate vrea sa fiti doar prieteni virtuali.
Oriii are prieten orii vrea rugata dar vorbeste mai mult cu ia glumeste cu ia si dupa ce aii o relatie mai buna cu ia de prietenie cerei numarul sau zii ceva de genu mai imi daiii o data numarul tauu glumeste cu ia frate la fete le place chestiile astea asa as face eu dar tu faci cum crezii
Nu insista ca se va supara daca are iubit stii? poate are un iubit si de asta nu ti'l da
incearca sa vorbesti cu ea dar nu sa o abordezi cu fraze de ''boschetar'' cum ar fi: ce faci frumoaso? sau multe altele
vorbeste cu ea mai mult intreab-o cum e la scoala afla despre pasiunile ei vorbeste cu ea despre ele
si poate o sa inceapa sa te placa si ea si o sa-ti dea si numarul si o sa fiti si impreuna ^^ succes
app nu ii fa complimente prea esite din comun ca pe urma o sa rada de tine si multe altele :*:*:* BAFTA >
Iubit nu are si cred ca ma place ca mai toti o enervau si venea langa mine ca sa vorbim...deci
pai intreao
incercarea moarte n-are
)
Sincer...ii poti duce un buchet de flori, inghetata si invit-o la o plimbare prin parc. poti sa ii oferi un parfum daca vrei...incearca sa glumesti cu ea sa o faci sa rada
Pai.o cunosti personal?
daca da : iti dadea nr de telefon doar daca are un prieten deja
daca nu : poate nu e de varsta ta si ii e frica sa nu o descoperi
sper ca te-am ajutat